Zvijezda Instagrama priznala: Masturbiram tri puta dnevno, treba mi to kao voda

2
Radiosarajevo.ba
Zvijezda Instagrama priznala: Masturbiram tri puta dnevno, treba mi to kao voda
Instagram / Tracy Kiss

Majka dvoje djece i Instagram zvijezda Tracy Kiss iz Engleske otkrila je kako masturbira tri puta dnevno i kaže da joj to treba kao što drugim ljudima treba voda. 

Ona je otvoreno progovorila o svojoj navici na blogu, gdje je napisala kako je masturbacija "normalan dio života i nešto oko čega se ne trebamo sramiti", prenosi The Sun. 

"Masturbiram 2-3 puta dnevno, uglavnom kad sam u krevetu u danima kad nisam bila seksualno intimna s partnerom i trebam seksualno oslobađanje", kaže 32-godišnja fitness instruktorica.

Dodala je da joj je jasno da se to može činiti ekstremno puno i da se većina žena ne može mjeriti s tim, a kamoli sanjati da to prizna ili o tome razgovara.

I pored toga što priznaje da joj je seks draži, kaže kako je masturbacija "ključni dio" njenog dana i da je drži "nasmijanom od uha do uha". 

Kaže i kako je u prošlosti istraživala je li ovisnica o seksu, nakon što je imala partnere koji se nisu mogli mjeriti s njenom izdržljivošću, ali i da je otkrila kako samo ima jak libido. 

Dodaje da ne može spavati mirno i čvrsto ako nije zadovoljena jer je seksualna napetost drži budnom "poput ispijanja kafe ili energetskog pića". 

Tracy, koju na Instagramu prati više od 590.000 ljudi, rekla je da kad njen partner želi na spavanje, a nisu bili seksualno intimni, često se samozadovoljava kako bi se opustila, što može dovesti do napetosti ako on smatra da je ne može zadovoljiti.

Svoju čestu masturbaciju opravdava govoreći kako ne traži druge partnere u vezi, ne vara, ne masturbira na bizarnim mjestima i ne osjeća kao da je to kontrolira.

Tvrdi i kako joj to samo pomaže da se sama pobrine za svoje seksualne potrebe "ako partner to ne učini".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije