Sjeo pokraj nje i masturbirao, ali žrtva će biti mnogo teže kažnjena

Radiosarajevo.ba
Sjeo pokraj nje i masturbirao, ali žrtva će biti mnogo teže kažnjena

Francuskinja Natacha Bras (37) mogla bi se naći u velikim problemima jer je snimala muškarca koji joj se približio u vozu te počeo masturbirati ne skidajući pogled s nje. 

Incident se dogodio tokom vožnje vozom od Poitiersa prema Parizu. Ona je prilikom objave snimke napisala kako je muškarac mijenjao mjesta te na kraju sjeo blizu nje.

 Kazna predviđena za muškarčev bludni čin iznosi 15 hiljada eura, no Bras bi mogla biti kažnjena višestruko, a sve zbog povrede njegove privatnosti. Njoj prijeti kazna od 45 hiljada eura jer nije od muškarca zatražila i dobila odobrenje da objavi video. 

Bras, inače potpredsjednica grupe MoiAussiAmnesie koja pomaže žrtvama seksualnog napada, rekla je kako ju je muškarac slijedio i prema toaletu. Francuski željeznički operater SNCF odgovorio joj je na Twitteru te su joj savjetovali da potraži zaštitare ili policiju.

Pravdala se i da je snimala muškarca jer je to bio jedini način da se odbrani. Pita se i je li primjereno da ona bude teže kažnjena od počinitelja te je rekla da će u policiji podnijeti tužbu protiv njega, javlja Metro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije