Znate li zašto se svakog 1. u mjesecu oglašavaju sirene

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hmmmm svakog prvog

Ja je nisam cuo jos od 1992 godine .

Asdfg

Iskoči mi reklama sa čestitkom za 1. mart, u potpisu dr sci Ramo Isak, e je*aji ga... Nije ni čudo gdje smo.

Iskreno...

....totalna glupost. Redovno uznemiravanje gradjana, nista drugo!!!

Tuner

Nemamo pojma. Evo naucite nas. Glupi smo.

Sirena

Posto je BiH zaostala zemlja to se radi jos uvjek na primitivan nacin, u zapadnom svijtu dobijes upozorenje na telefon i gotovo....

Da nije zbog ubijenog srpskog svata?!

A ja mislio da ste konacno poceli zaliti za ubijenim srpskim svatom usred bascarsije, ranjenim pravoslavnim popom i zapaljenom srpskom zastavom, sto inace svake godine slavite na ovaj datum.

Gdje je dokaz da je ovo od 1.marta 1992.

ka you tu . be/2R-j_goIYso?si=8rnlfATTZkuo858s I gdje ti je dokaz da se ovo desilo 1.marta 1992. kad je ubijen srpski svat, osim sto je neko napisao u naslovu? U videu kaze da je uspjesno proveo kolonu do vogosce, znaci da nije bilo problema i da niko nije stradao tj. taj video nema nikakve veze sa dogadjajem od 1.marta. Isto tako, kaze da ste vi postavili barikade u sarajevu a ne srbi, kako vi stalno tvrdite, inace ne bi smisljao nacin kako da ih prevari, zar ne? I da li ti tvrdis da taj srpski svat zapravo nije ubijen od vas i da je negdje ziv i da nije sahranjen u onog kovcegu? I da onog popa isto niste ranili i da niste zapalili srpsku zastavu? Ne znam samo zasto je onda mup bih podigao optuznicu za to ubistvo protiv 3 lica koji nikad nisu osudjeni, ako je prijava bila lazna? Opet lazi na bosnjacki nacin.

/ Najnovije