Znate li koji emotikon najbolje opisuje vaš horoskopski znak

Radiosarajevo.ba
Znate li koji emotikon najbolje opisuje vaš horoskopski znak
Foto: Pixabay / Ilustracija

Svaki znak Zodijaka karakteriziraju određene osobine, a emotikoni su odličan način da ih pokažete i izrazite kako se osjećate. Evo koji smajlić najbolje opisuje koji horoskopski znak.

Ovan

Ovan je samouvjeren i vatren. Najbolji emotikoni koji predstavljaju vašu osobnost su, stoga vraški. Iako sigurno niste đavo, posjedujete određenu privlačnost prema svojoj osobnosti koja može biti vrlo nestašna. Koristite ovaj emotikon kako bi izrazili svoju razigranu stranu.

Bik

Smajlić koji namiguje najbolje predstavlja zemaljskog Bika. Vi cijenite finije stvari u životu i ne bojite se izraziti to cijenjenje na svoj jedinstven način. Ovim smajlićem drugima ćete poručiti da uživate.

Blizanci

To je intelektualan zračni znak koji najbolje karakterizira emotikon štrebera. Iako se ne možete smatrati štreberom kao takvim, teško je ignorirati vašu inteligenciju. Drugi se mogu osjećati zastrašeni vašom inteligencijom, a ovaj emotikon će ukazati na vašu prizemniju stranu.

Rak

Rakovi su emocionalno duboki i brinu o svojim porodičnim odnosima i prijateljstvima. Smajlić koji predstavlja vašu brižnu narav je onaj koji se istovremeno smiješi i šalje poljubac. Ovim smajlićem drugima dajte do znanja da ste puni ljubavi i da ih želite utješiti.

Lav

Gotovo svi znaju za optimističnu i izražajnu osobnost Lava, a najbolje ju izražava emotikon koji ima srca umjesto očiju. Lav je pun ljubavi, prijateljski nastrojen i ljubazan, a pomoću ovog emotikona drugima ćete signalizirati da se osjećate razigrano i zadovoljno.

Djevica

Djevice su vrijedne i ozbiljne, što smajlić koji spava čini optimalnim izborom za njih. Odmorite se! Opuštanje je jednako potrebno kao i naporan rad. Ovim smajlićem možete drugima dati do znanja da vam treba malo odmora, emocionalno ili fizički.

Vaga

Vi volite ljepotu i ravnotežu, što emotikon neutralnog izraza lica čini idealnim za vas. Držite svoje emocije na jednakoj visini, ali ne bojte ih se izraziti. Koristite ovaj emotikon kad niste sigurni kako da izrazite na kojoj ste strani.

Škorpija

Znak Škorpije ima duboke emocije stoga je za vas najbolji emotikon koji vrišti od straha jer on predstavlja dubinu i raspon vaših emocija. Njima ćete dati do znanja ako imate osjećaje koje ne želite izraziti.

Strijelac

Poznati ste po svojoj optimističnoj, pozitivnoj osobnosti koja se fizički može manifestirati u smajlić koji plazi jezik. Znate kako se zabavljati i ne dopuštate drugima da to zaborave. Kad želite 'olakšati' atmosferu ili kad zbijate šalu, koristite ovaj emotikon.

Jarac

Jarci su notorno naporni radnici, a najbolje ih predstavlja emotikon bezizražajnog lica. Svoje osjećaje držite u sebi i rijetko ih dijelite. Ovim emotikonom drugima dajte do znanja da ste iscrpljeni ili da trebate emocionalno uzdizanje.

Vodolija

Vi imate inovativnu energiju koju najbolje možete izraziti kroz smajlić s naočalama. Ostajete pribrani, bez obzira na sve. Korištenjem ovog smajlića, drugima možete pokazati da ste smireni čak i tokom stresnih razdoblja.

Ribe

Osjetljivi ste i emocionalni što vas usko povezuje s zamišljenim emotikonom. Pokušajte pretvoriti svoje osjećaje u kreativnost. Emotikonom naglasite svoje osjetljivo ponašanje i dajte drugima do znanja kako se osjećate, piše Astrology Answers.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije