Milioner traži suprugu: Ukoliko ispunjavate ovih osam kriterija, javite mu se

Radiosarajevo.ba
Milioner traži suprugu: Ukoliko ispunjavate ovih osam kriterija, javite mu se
Foto: Daily Mail / Andy Scott

Biznismen Andy Scott (41) iz britanskog Portsmoutha, težak 25 miliona funti, najavio je kako traži suprugu, ali njegovu naklonost nije lako steći.

"Teško je naći prikladnu partnericu kad ti krene dobro u životu, a ja tražim nekog sebi jednakog. Nije lako pronaći osobu koja je financijski neovisna, ali ipak u kratkom roku može otići na jedrenje ili provesti ljeto na jugu Francuske", ispričao je za Daily Mail.

Želite li osvojiti Andyjevo srce, morat ćete ispuniti ovih osam uvjeta.

1. Mora se raditi o inteligentnoj, posebnoj i jedinstvenoj osobi koja samu sebe ne shvaća previše ozbiljno i proživjela je zanimljiv život s puno iskustava te koja je postigla nešto u životu.

2. Da nije rođena bogata i da joj nije dato na pladnju, već da je borac poput mene.

3. Mora biti lijepa i baviti se sportom, jer ja vježbam pet puta sedmično, mora se ponositi svojim izgledom.

4. Ne smije biti ovisna o mobitelu i društvenim mrežama, već mora cijeniti bitne stvari u životu.

5. Mora biti iskrena, povjerenje je sve.

6. Mora se moći prilagoditi svakoj situaciji, od posjeta glamuroznom balu do partijanja na paži.

7. Mora uživati u prirodi i blizini vode. Idealno je da je u stanju provesti nekoliko dana na jedrenju bez da se žali. Neko ko je sretan samo u bikiniju i japankama bez šminke i mobitela.

8. Mora željeti djecu i biti spremna skrasiti se, ali i biti svjesna da život ne završava kad dobiješ dijete te da i dalje možemo svi zajedno putovati i zabavljati se.

Andyjeva zadnja djevojka bila je Liz McClarnon iz benda Atomic Kitten. Bili su zajedno dvije godine, a prekinuli su jer ona nije voljela letjeti avionom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije