Žena tvrdi da je snimila bigfoota: Video pogledali milioni, kažu da je "najbolji dokaz da postoji"

0
Radiosarajevo.ba
Žena tvrdi da je snimila bigfoota: Video pogledali milioni, kažu da je "najbolji dokaz da postoji"
Foto: PrtScr / Facebook / Bigfoot ili samo dobar kostim?

Novi video prikazuje navodno mitsko stvorenje u Koloradu, bigfoota ili kako Amerikanci kažu - sasquatcha kako šeta kanjonom.

Video je na Facebooku objavila Shannon Parker, koja tvrdi kako je slučajno uočila stvorenje dok je bila u vozu. Putujući prugom Durango i Silverton 8. oktobra, ona i još jedna osoba uočili su nešto kako se pomjera među travom. U nemogućnosti da se približe, ona i suprug Stetson Tyler pokušali su da shvate šta vide – samo da bi shvatili da bi to mogao biti pravi bigfoot!

Tako je navodno i nastao ovaj nevjerovatni snimak. Objava od tada "gori" na društvenim mrežama, uz žestoku debatu između onih koji vjeruju u bigfoota i onih koji misle da je to samo "tip u šašavom kostimu".

Koliko političara bi do sada trebalo biti u penziji: Najstariji ima 77 godina

Koliko političara bi do sada trebalo biti u penziji: Najstariji ima 77 godina

Zapravo, snimak ima više od 1,6 miliona pregleda na platformi X, a jedan od komentara navodi: "Bio sam malo skeptičan u vezi sa ovim, sve dok nisam vidio dužinu ruke. Ruka je bila skroz do koljena. Očigledno je ovo bigfoot."

Drugi korisnik je tvrdio da je novi video najjači dokaz od ozloglašenog Patterson-Gimlin snimka - koji je raspirio lov na ovo biće 60-ih godina prošlog vijeka. "Najbolji video od Pattersonovog snimka", pišu mnogi. Ipak, ima i onih koji nisu bili toliko ubijeđeni da imamo novi snimak bigfoota. "Neuhvatljivi su jer skidaju kostime nakon što dobijete snimak", našalio se jedan korisnik X-a. "Taj kostim bi bio malo uvjerljiviji da nije tako širok", zadirkivao je neko drugi.

Pogledajte snimak i procijenite sami:

Posted by Shannon Parker on Tuesday, October 10, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije