Žena ima neobičan poremećaj: 'Sljedeći me može pogoditi za sekundu, minutu...'

0
Radiosarajevo.ba
Žena ima neobičan poremećaj: 'Sljedeći me može pogoditi za sekundu, minutu...'
Foto: Arhiv / Ilustracija

Cara Anaya iz SAD-a je prvi nekontrolisani orgazam doživjela prije desetak godina dok je bila u prodavnici. Uhvatila je panika jer nije znala šta joj se događa. Od tada ne prođe dan da ih ne doživi.

Orgazam je može uhvatiti bilo gdje jer ona nema nikakvog uticaja. To joj se događa u prodavnici, na ulici, u restoranu, u automobilu dok vozi, pred drugim ljudima... Bude je i noću pa je često nenaspavana, piše 24sata.hr.

"Priznajem, umorna sam već od toga i nikome to ne bi poželjela. Sljedeći me može pogoditi za sekundu, minutu, nakon nekoliko sati, nikad ne znam kad. Jednom sam izbrojala 180 orgazama u dva sata. Neugodno mi je kad idem djeci u školu, iako mi se čini da ostali to ne vide, ali ja znam, a oko mene su djeca. Nadam se da ću jednog dana biti izliječena od toga", ispričala je Cara.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Ni njenom suprugu Tonyju nije lako zbog toga. Kaže da je u početku, kada su joj dijagnostifikovali poremećaj, mislio da je to nemoguće. Priznaje kako nije imao razumijevanja i bio je uvjeren da nije normalna.

Istog mišljenja su i dalje njeni roditelji i još neki bliski ljudi. Ona, ipak, izbjegavala je izlaziti, tražiti posao... Puno vremena provodila je kod kuće i nerijetko su je hvatali depresivni osjećaji.

Istraživanje pokazalo: Nekvalitetan san može skratiti život

Istraživanje pokazalo: Nekvalitetan san može skratiti život

Ljekari su joj dijagnostifikovali rijedak poremećaj - konstantno genitalno uzbuđenje. Nju uzbudi sve i svašta, odnosno svakodnevni banalni poticaji koji nas okružuju. Primjerice, mirisi, ono što vidi, dodirne... Lijeka nema, a ljekari ne znaju ni zašto se ovaj poremećaj pojavljuje.

Pogledajte u kratkom videu kako to izgleda:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije