Zaspala je u kolima s podignutim nogama - nije se probudila ista

Radiosarajevo.ba
Zaspala je u kolima s podignutim nogama - nije se probudila ista
Povratak kući u Oshawu iz Michigana, gdje je bila u posjeti tetki, Bethany Benson će zauvijek pamtiti.

U posjeti tetki bila je sa svojim dečkom. Njemu je i prepustila volan za maminim automobilom 2002 Sunfire kako bi ona uspjela malo odmoriti, ali ni slutila nije da će joj to malo sna prisjesti.

Bethany je podigla noge na šoferšajbu automobila i zadrijemala. U toku vožnje, automobil koji je vozio ispred njih se sudario sa motociklistom što je dovelo do lančanog sudara. Srećom, njen dečko je izbjegao jači udarac i time joj je spasio noge, piše Driving.ca

U lančanom sudaru je poginuo motociklista, a njen dečko je zadobio 600 šavova. Bethany je zbog položaja u kojem se nalazila polomila kosti na stopalima. Kako su joj se noge nalazile na zračnim jastucima, jastuci su joj podigli noge u zrak prilikom nesreće tako da je koljenima udarilo u glavu i slomila nos, jagodične kosti, ali i povrijedila oko.

Bethany se trenutka sudara ne sjeća, ali svakodnevno osjeća njegove posljedice. Dnevno popije 20 tableta kako bi uspijela savladati jake bolove.

Nakon same nesreće, apelovala je na druge da ne naprave istu grešku kao ona. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije