Zaljubili se tek nakon promjene spola

Radiosarajevo.ba
Zaljubili se tek nakon promjene spola
Facebook / profil od Jamie O'Herlihy
Jamie O'Herlihy iz Irske znala je da je rođena u pogrešnom tijelu već sa šest godina.

Sve do svoje 19. skrivala je svoj pravi identitet zbog straha od odbacivanja. Jamie je žrtvovala svoj ljubavni život i odlučila biti sama dok ne pronađe nekog ko će je cijeniti kao ženu. 

Svoju srodnu dušu upoznala je prije nekoliko mjeseci na "treningu" za transseksualce. Njen mladić Harry Matthews, također je rođen u pogrešnom tijelu - on je nekada bio djevojka.

"Kao da nas je spojila sudbina. Nisam znala da istovremeno i Matthew prolazi kroz isto. Bila je to ljubav na prvi pogled, na neki način. Ispada da smo se zapravo oboje primijetili na Facebooku na stranici za to okupljanje, ali nisam primijetila koliko je ustvari sladak dok nije ušetao u svom odijelu", ispričala je Jamie, prenosi Daily Mail

Bili su presretni što su pronašli nekoga ko prolazi kroz iste probleme. Cijelu tu sedmicu bili su nerazdvojni i snažno su se vezali jedno za drugo. 

"Taj prijelaz je vrlo emotivan i kad oboje prolazite kroz to jako brzo se može formirati emotivna veza. Već je vidio moje ružno lice dok plačem i ipak misli da sam lijepa", kazala je Jamie. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije