Zagorčavala život muškarcu samo zbog jedne stvari: 'Uvjerila sam njegovu zaručnicu da ga ostavi'

0
Radiosarajevo.ba
Zagorčavala život muškarcu samo zbog jedne stvari: 'Uvjerila sam njegovu zaručnicu da ga ostavi'
Foto: Pexels / Ilustracija

Linda Solley Hurd na svom je TikToku otkrila da je bila ljuta na muškarca 15 godina te mu se tokom njih osvećivala jer je pljunuo njenu prijateljicu.

Linda je otkrila da je otišla toliko daleko da je uspjela uvjeriti njegovu zaručnicu da ga ostavi.

Ona je prije 15 godina izašla navečer sa svojim društvom u jedan stand-up klub, a njena je prijateljica, dok je ustajala, slučajno udarila stolicom muškarca koji je stajao iza nje te se on zbog toga polio pićem.

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

"Brutalno ju je izvrijeđao. Nije želio čuti njeno izvinjenje te ju je pljunuo. Kada je moja prijateljica otišla do toaleta da se opere, počela sam mu vrištati u lice, a on je i mene izvrijeđao", otkrila je Linda koja je bila toliko bijesna da je kasnije muškarca našla na Facebooku te je saznala da je veliki obožavatelj dvije popularne serije.

"To je bilo u vrijeme kad su se one emitirale jednom sedmično i sve biste učinili da izbjegnete spojlere", kazala je.

@lindasolleyhurd

Replying to @Y K finally!!!! Devils advocate has entered the chat!!!!!

♬ original sound - Lindasolleyhurd

Slala mu je poruke koje su ga razbjesnile

Linda je preko raznih foruma pronašla sadržaj serija te je napravila niz lažnih Facebook računa i onda je muškarcu slala poruke sa spojlerima svake sedmice. To ga je jako razbjesnilo, ali ona mu je i dalje nastavljala slati poruke.

"Blokirao bi me, ali ja bi napravila drugi profil i nastavila bi mu slati spojlere. Bilo mi je tako zabavno, toliko da sam to radila nekoliko mjeseci", otkrila je. Linda je bila zadovoljna i nastavila je sa svojim životom. Ali, ostala je u šoku kada se muškarac pojavio na jednom od predavanja na njenom fakultetu.

"Počeo je slušati sa mnom politologiju, a on je đavolji advokat za sve. Svako loše mišljenje koje na svijetu postoji, on ga ima! Pa sam si rekla 'Oh, zašto sam prestala zagorčavati život ovom tipu? Stvarno ga mrzim!'", ispričala je Linda.

Na njenu veliku žalost muškarac je prestao dijeliti svoje interese na društvenim mrežama. Ipak, jednog je dana sjela iza njega te je uspjela vidjeti njegovo korisničko ime za Reddit. Tako je saznala njegove interese te mu je opet porukama zagorčavala život.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@lindasolleyhurd/video/7290699672887250218[/tiktok]

Nakon što su predavanja završila, Linda je nastavila dalje sa svojim životom i nije razmišljala o muškarcu osam godina. Sve dok nije saznala da se prijateljicina prijateljica zaručila za tog čovjeka te su bili "prilično blizu vjenčanja".

"Prijavila sam se na njegov Reddit da vidim je li još uvijek aktivan na njemu i imala sam šta vidjeti! Dijelio je prilično zlobne stvari vezane za zaručnicu", otkrila je.

Linda je priznala da je te stvari smatrala toliko jezivima i bezobzirnima da se osjećala prisiljenom to podijeliti s njegovom zaručnicom.

Mladenci otišli s vlastite svadbe: Kum je uradio nešto što je iznenadilo prisutne

Mladenci otišli s vlastite svadbe: Kum je uradio nešto što je iznenadilo prisutne

"Da se radi o vašem partneru, htjeli biste to znati. Njegovoj zaručnici poslala sam poruku s jednog od mojih lažnih profila. 'Hej, trebala bi pogledati ovo', napisala sam joj i poslala screenshotove njegovih jezivih objava'", ispričala je.

Linda je otkrila da je ona nakon toga raskinula zaruke. "Kasnije sam vidjela da ima prekrasnu djecu i uspješan posao i čini se da ima sretan brak, barem na društvenim mrežama. I prekrasna je. A što se muškarca kojem sam zagorčavala život tiče, ne znam gdje je i šta radi", otkrila je, piše Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije