Zabrinuti gledaoci pitaju se što je sa Superpotjerom: Evo šta su rekli sa HRT-a

0
Radiosarajevo.ba
Zabrinuti gledaoci pitaju se što je sa Superpotjerom: Evo šta su rekli sa HRT-a
Foto: HRT / Ilustracija/Lovci

Krajem godine lovci iz Superpotjere i voditelj Joško Lokas otišli su na kratku pauzu, ali prijave za ovaj kviz i dalje su otvorene.

Međutim, građani, kojima je ova emisija omiljena nedjeljna večernja razbibriga, u prosjeku više od 600.000 gledaoca po emisiji, sve glasnije propitkuju je li otkazana?

"Programska je odluka bila da se Superpotjeru emitira dvaput godišnje - najprije u rano proljeće (od kraja marta do kraja maja - otprilike 8-10 epizoda) i dalje s početkom jesenske sheme (u terminu od kraja septembra/početka novembra pa sve do kraja kalendarske godine - otprilike 12-14 epizoda)", poručili su iz Komunikacija HRT-a za Večernji list.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

"Tako je bilo prošle godine, a tako će biti i ove: Prve emisije druge sezone Superpotjere snimaju se početkom marta i prva se emisija druge sezone emitira u nedjelju 17.marta 2024.", rekli su.

Takmičarka oborila novi rekord u Superpotjeri: "Neću se ispričavati, treba imati sreće"

Napravili su i usporedbu s britanskim originalom za koji kažu da se ne snimi u više od 10 emisija po sezoni i koje se potom emitiraju nekoliko uzastopnih dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije