Yugo sa hit registracijskim tablama snimljen na cesti u Americi: "Besmrtni automobil iz Jugoslavije"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Karting

Hajd ba ne s***i poklopite se po ušima. Vidi mu guma ko u bicikla.

Vidim

>>Hajd ba ne s***i poklopite se po ušima. Vidi mu guma ko u bicikla. ka Karting<< Ti po komentaru kockastu glavu,bradicu i obozavas polovnog audia joajeee

Kod mene ne izazove ¨talas nostalgije¨...

Ali izazove VAL GADJENJA.

Pricajte sta hocete

Al to je kanta samo takva. Cuj - jos uvijek ide. Koliko ih je na cesti od koliko prodanih? Promil ili pola.

Stara vlašina vozi.

Ćumez na točkovima.

Bad car

Bad car vam znaci lose auto, sto je istina. **** nas Yugo, valjao je mozda prije 40 godina.

Karting

>>>>Hajd ba ne s***i poklopite se po ušima. Vidi mu guma ko u bicikla. ka Karting<< Ti po komentaru kockastu glavu,bradicu i obozavas polovnog audia joajeee ka Vidim<<Ništa od toga . Ne mogu ovih gluposti kada na silu pokušavaju nešto loše prikazati kao dobro i preko malih stvari promovisati krupne političke. Neka to rade negdje drugo.

/ Najnovije