Vruće igre za ledene noći

Radiosarajevo.ba
Vruće igre za ledene noći


Predstavljamo vam sedam erotskih igrica koje će vam pomoći i kada Toplane ne rade.

Većina dugogodišnjih partnera zapadne u rutinske spolne odnose. Pet minuta predigre, deset minuta seksa, pet minuta za tuš. Najkraći put do orgazma ne mora biti i najzabavniji. Zato vam predlažemo da svoj seksualni život začinite igricama. Neke su sasvim jednostavne, druge su malo komplikovanije ali su sigurno vrlo zabavne. Zaključajte vrata spavaće sobe, odložite knjigu na ormarić i neka igre otpočnu!

Šišmiš
Pribor: šal, kravata ili povez za oči

Kako igrati: Zavežite mu oči. Vodite ga do kreveta ili nekog drugog mjesta po svom izboru. Napadnite ga nježno, divlje, polagano, raspojasano, kako god želite. Vi odlučite. Negovo uzbuđenje neka bude vaš vodič.

Zašto: Nemogućnost gledanja za vrijeme seksa je pravi afrodizijak, dramatično povećava tjelesnu osjetljivost i psihološku ranjivost. Ta kombinacija izazvat će pravu eksploziju.

Tempirana bomba
Pribor: budilnik


Kako igrati: Izberite vremenski interval, na primjer 20 minuta, i u trenutku kada budilnik zvoni dozvolite mu penetraciju prije toga ne.

Zašto: Većina parova zbog raznih obaveza preskače predigru ili je postala puno kraća nego prije. Tempirana bomba će vas podsjetiti na moć predigre. Bit ćete iznenađeni što će se sve događati u tih 20 minuta do trenutka penetracije. Kreativnosti i uzbuđenosti neće biti kraja.

Brijačnica
Pribor: nova britvica i pjena za brijanje


Kako igrati: Prepustite svom partneru brigu o svojim stidnim dlačicama. Prvo sebi pripremite toplu kupku a zatim neka vaš brijač bude maštovit. Može vas potpuno obrijati ili vam napraviti neku frizuricu, a usput će se poigrati s vama.

Zašto: Neke se žene neće složiti, ali muškarci su uglavnom saglasni da su neobrijana međunožja stvar prošlosti. Sama igra bit će zabavna a oboje ćete biti zadovoljni rezultatom. Muškarca će samo pogled na obrijano međunožje uzbuditi, a ženama će obrijano mjesto biti osjetljivije bez dlačica.

Masaža uljem
Pribor: veliki ručnik i ulje za masažu

Kako igrati: Ručnik rasprostrite na krevet ili pod, zatim s nježnim erotskim pokretima masirajte jedno drugo. Nanesite ulje na sve dijelove tiijela, zatom trljajte svoja tijela jedno o drugo.

Zašto: Iznenadit ćete se kako samo malo ulja povećava osjetljivost kože i daje poseban osjećaj dodira. Naravno ovakva igra će napraviti nered ali se svakako isplati.

Savjet: Na osjetljiva mjesta i genitalije nemojte stavljati ulja koja sadržavaju eukaliptus i mentu. Neka ulja uzrokuju pucanje lateksa, stoga pripazite na to.

Sentimentalno putovanje
Pribor: automobil, dekica i mjesto pod zvijezdama


Kako igrati:
Ništa teško - odvezite se na lijepo mjesto u prirodi i mazite se u autu ili svijte gnjezdo pod nebom (uz malo domišljatosti i hrabrosti ovo možete raditi i po zimi).

Zašto: Ovakva avantura dat će vam romantičnu notu i unijet će svjež vjetar u vašu ljubav. Sjetit ćete se mladosti i trenutaka kada ste se zaljubili i niste živjeli zajedno. Osim svega toga godit će vam promjena mjesta.

Škola seksa
Pribor: školska uniforma, linijar i naočale


Kako igrati: Igrajte se da je jedan od vas seksualno neiskusan, podijelite uloge kako vam odgovara. Jedno od vas će biti učitelj a jedno školarac. Kada se obučete i počnete igru bit će još zabavnije.

Zašto:
Dio igre je i popravljanje i poboljšanje tehnike. Na taj način ćete saznati što vaš partner voli a što ne, pri ovoj igrici ćete se još bolje upoznati.

Robinja
Pribor: 4 kravate, vezice ili marame


Kako igrati:
Muškarac zaveže partnericu za krevet njene ruke i noge, on ima svu moć.

Zašto:
Jako je seksi i uzbuđujuće kada je žena bespomoćna i središte muškarčeve pažnje. Ona nema nikakvu moć ni odgovornost nad onim što se događa. Muškarac ima nadzor nad intenzitetom uzbuđenja, a žena je usredotočena na svoja osjetila. Pokušajte neće vam biti žao.

dnevnik.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije