Vrhunac bahatosti: Bogati Rus sagradio vilu koja se proteže do mora

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras

Placeno

Tko je god taj sto je ovo izgradio je sigurno to vrlo dobro platio na ovaj ili onaj nacin.Drzavi,lokalnoj zajednici,a dobar dio onima koji su mu to dozvolili.I ko je kriv ?

Ukrajinac

I ja bih isto samo da imam para

Xleix

Ovo je Stara Novalja,svaka kuca uz more je prakticki izbetonirana do mora.svak ima svoj mol,plazicu itd.

Sneyp

Vjerojatno je neko iz lokalne uprave obogatio džep... Imam utisak da ove mikro državice su napravljene ne bi li ološ se obogatio

Eugen Savojski

***

Dar

Bitno da se Vrulja rusi a stranci nam rade sta hoce

Nenad

Ima takvih sličnih domaćih hrvatskih bahatlija i previše , kud još i taj

Dzoni

Samo jako....

Salvatore dali

"Sagradio" Gdje su institucije za vrijeme gradnje..

Juja

Baš se treba kupati na takvim plažama i vaditi im mast....

/ Najnovije