Vječne neženje: Muškarce rođene u ovom znaku horoskopa najteže je ukrotiti

Radiosarajevo.ba
Vječne neženje: Muškarce rođene u ovom znaku horoskopa najteže je ukrotiti
Instagram / Brad Pitt i Leonardo DiCaprio

Brak nije nešto čemu svi teže i nekim ljudima je nezamislivo provesti život samo s jednom osobom.

Kada je riječ o horoskopu, po tom se pitanju izdvajaju tri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju vječne neženje koji od monogamije više cijene površne i kratke avanture.

Blizanci

Muškarcima rođenima u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željnima avanture i otkivanja novih stvari, teško im se zamisliti u vezi s jednom ženom do kraja života, a obuzdati ga može samo partnerica koja će ga stimulirati intelektualno. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Jarac

Jarčevima je teško prihvatiti monogamni način života i smatraju da su otvorene veze puno prirodnije. Oni to i jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnericama od kojih također ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivni preljub.

Vodolija

I za Vodolije je monogamija nešto posve neprirodno i naporno jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život s jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i puno su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije