? / Viralna fotka djevojčice koja se igra zbunila stotine korisnika društvenih mreža

22. 05. 2021. u 13:42:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Jedna majka zbunila je korisnike društvenih mreža fotografijom kćeri koja se igra u parku.

Fotografija je zapravo optička iluzija, a prikazuje djevojčicu od struka prema gore, dok njezina donja polovica izgleda kao da neobjašnjivo tone u beton.

Majku je fotografija zbunila pa ju je podijelila na Redditu kako bi vidjela hoće li drugi moći shvatiti što se događa, no ubrzo je postala viralna jer su mnogi rekli kako im je ova fotografija "rastopila mozak".

Ipak, neki su u komentarima otkrili o čemu je zapravo riječ, a možete li vi pogoditi zašto djevojčica izgleda kao da tone u zemlju?

Fotka koja je zbunila internet - undefined

Foto: Reddit: Fotka koja je zbunila internet

Fotografija je dobila gotovo 70 hiljada lajkova i komentara u kojima su mnogi priznali da nisu mogli shvatiti što se događa.

"Sjajna objava! Priznajem da sam morao pogledati komentare i još se malo mučio", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: "Muka mi je gledati ovo jer moj mozak ne može shvatiti što se događa."

Međutim, neki su uspjeli shvatiti fotografiju.

"Ispred nje je zid! Odnosno, ona stoji iza podignute površine koja je istog uzorka i boje kao pločnik iza nje", objasnio je jedan komentator, piše Večernji.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)