Video zaposlenice restorana postao hit: Nije shvatila kome je rekla da nema mjesta

3
Radiosarajevo.ba
Video zaposlenice restorana postao hit: Nije shvatila kome je rekla da nema mjesta
Foto: Screenshoot / Instagram

Tik Tokerica Dayanna Rodas objavila je video u kojem je otkrila kako nije prepoznala glumca i reditelja Adama Sandlera, te mu je rekla da mora pričekati pola sata kako bi on i njegova djeca mogli sjesti i naručiti hranu.

Naime, Sandler je poznat po tome da kada izlazi iz kuće ne nosi nikakvu otmjenu odjeću već isključivo kratke hlače, majicu, a ponekad i duksericu.

Ovaj put nosio je i masku, zbog čega je radnici ovog restorana dodatno bilo teško da prepozna da je njen gost čovjek koji je nedavno potpisao ugovor s Netflixom za 250 miliona dolara. Uz objavu na TikToku, Dayanna mu je poručila da ga moli da se vrati, piše Večernji.hr.

Brojni korisnici društvenih mreža oduševljeni su ovim videom koji je postao viralan upravo zbog Sandlerove reakcije. Mnogi su u komentarima pohvalili slavnog glumca koji nije napravio scenu ili se derao na zaposlenicu kada je čuo da će morati čekati pola sata. Naprotiv, samo se pristojno zahvalio i izveo djecu iz restorana.

Inače, Sandler će uskoro glumiti u novom filmu koji je snimljen isključivo za Netflix. Riječ je o filmu "Spaceman"a u kojem glumi astronauta koji mora ići na rub galaksije kako bi skupio misterioznu prastaru prašinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije