Viber grupe će nas otjerati u grob: Mame "mrcvare" učiteljice i trenere

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moke

Iskustva roditeljstva. Nije lako nikome, a kodeksi pknasanja ne postuju se ni u institucijama ni na ulici, pa zasto bi u viber grupama. I naposljetku....seksistiski je.reco viber mame....nisi samo mame u pitanju ima.tu i oceva.jednako napornih.

Viber se pretvorio u svoju suprotnost!

Umjesto da olaksa, on otezava rad, mojoj snahi uciteljici u vrticu dolaze poruke u 23:00 h, to je zlo najvece koje nas je snaslo. I komunikacija treba imati granice. Kako su kasirke na kasi bez telefona, tako trebaju svi biti kad su na poslu, i zna se da je telefon za hitno dostupan u zbornici. Sve te grupe treba zabraniti, jer se uznemiravaju ljudi koji trebaju da rade.

Hjoooj tacno

a najgore su one sto nemaju sta da kazu pa na svaku izjavu salju SVIMA srca, pa puse, pa smajlije, a jedna je jednom svima poslala svoje sise. Samo da znate da vam smart telefoni kradu sve fotografije i mozete i vi a i vasa gola djeca osvanuti na raznim portalima. Da ne bude seksisticki, ima i pokoji tata, ali mame su 95%.

Viber grupe su za besposlene

koji nemaju drugih obaveza, nego da tlace svojim nebitnim misljenjem sve one koji su tu. Takodje i uciteljice ga zloupotrebljavaju, i umjesto da djecu uce odgovornosti i da po djeci salju poruke roditeljima, one posalju viberom svima informaciju, i onda se bune ako dobiju natrag sto miliona upita po tom osnovu.

Hitno, zna li neko...

... hoce li sutra u 08h padati kisa?

za Hitno, zna li neko..

>>... hoce li sutra u 08h padati kisa? ... posalji upit na viber grupu :-)

/ Najnovije