Veliki mjesečni horoskop za august: Ko će slaviti, a ko će biti na oprezu?

0
Radiosarajevo.ba
Veliki mjesečni horoskop za august: Ko će slaviti, a ko će biti na oprezu?
FOTO: Arhiv / Horoskop

Pročitajte mjesečni horoskop za avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Budite spremni za period u kojem će doći do velikih promjena, a u nastavku teksta pročitajte šta astrolozi poručuju kada je mjesec august u pitanju. 

OVAN

Posao

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

Mjesečni horoskop za avgust 2023. godine donosi Ovnovima nove prilike koje podrazumijevaju rizik. Bićete spremni da preduzmete sve što je potrebno, prihvatite izazove i pokažete sve svoje vještine. Ukoliko sarađujete sa ljudima iz inostranstva, budite na oprezu. Svaka usmena riječ treba da bude i pismena, vodite računa o detaljima važnih ugovora.

Ljubav

Početak mjeseca donosi romantiku. Društvo partnera će vam najviše prijati, pa ćete najviše vremena provoditi sa njim. Očekujte mnogo lijepih gestova i iznenađenja, imaćete osjećaj da ne možete da se odužite dovoljno.

Srodne duše zodijaka: Kada se spoje ova dva horoskopska znaka rađa se ljubav koja traje cijeli život

Srodne duše zodijaka: Kada se spoje ova dva horoskopska znaka rađa se ljubav koja traje cijeli život

Sredinom mjeseca slijede blage trzavice koje otvorenom komunikacijom mogu lako da se premoste. Budite posvećeni u istoj mjeri.

Zdravlje

Čuvajte se prejedanja. Odličan mjesec za promjenu ishrane i uvođenje fizičke aktivnosti, a horoskop vas savjetuje da obezbijedite neki vid relaksacije, poput masaže ili plivanja.

BIK

Posao

Uspjesi! Avgust 2023. godine biće obilježen drastičnom promjenom u vidu pozicije ili finansijske situacije. Ovo je period kada ćete se uvjeriti da se sav mukotrpan trud isplatio, jer nagrade stižu sa svih strana! Konačno ćete ostvariti ono što ste dugo željeli, zato se spremite za slavlje. Zvijezde vas podsjećaju da sada ne bi trebalo da se opustite, već da održavate postignute rezultate.

Ljubav

Slobodnim Bikovima slijedi lijepo poznanstvo na putovanju ili važnom događaju. Otvara se mogućnost za ulazak u novu vezu i prilika da se konačno prepustite emocijama. Zauzetim Bikovima slijedi turbulentan odnos, prepreke i poteškoće mogu da naprave tenziju. Mnogi će imati nedoumicu - boriti se ili shvatiti kao alarm za kraj.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Zdravlje

Moguće su glavobolje, naročito ako često putujete. Zvijezde savjetuju da uzimate dovoljne količine tečnosti, kako biste redovno hidrirali organizam.

BLIZANCI

Posao

Mjesečni horoskop za avgust 2023. godine kaže da je ovo savršeno vrijeme za pokretanje privatnog biznisa ili promjenu posla! Nezadovoljstvo koje vlada već neko vrijeme, natjeraće vas da stvar preuzmete u svoje ruke i napravite korake koje ste odavno planirali. Nova poslovna sfera donosi važne kontakte koje mogu izuzetno da utiču na vaš dalji tok karijere.

Ljubav

Solo status će obilježiti avgust mjesec, ali to vam prija. Ipak, to ne znači da nećete moći da birate potencijalnog partnera, jer zvijezde kažu da ćete ovog mjeseca imati udvarače više nego ikad. Bićete popularni u društvu, rado viđen gost svuda, zbog čega možete da očekujete zanimljive poruke i pozive. Prijaće vam komunikacija putem društvenih mreža, ali ništa više od toga.

Zdravlje

Astrolozi upozorili: U avgustu postoje 4 "opasna" datuma – na ove dane budite posebno oprezni!

Astrolozi upozorili: U avgustu postoje 4 "opasna" datuma – na ove dane budite posebno oprezni!

Mogući su problemi sa leđima. Bolovi mogu da poremete san, posvetite se vježbama koje mogu značajno da vam pomognu.

RAK

Posao

Početak mjeseca ne obećava. Stvari će se dešavati van vaše kontrole, baš onako kako ne biste željeli. Brz tempo i mnoštvo obaveza za rezultat daju greške koje su teško popravljive, ali savjet je da se potrudite da savlade sve prepreke. Ovo će biti mjesec važnih lekcija, ali i sazrijevanja kada je biznis u pitanju. Kraj mjeseca donosi boljitak, budite strpljivi.

Ljubav

Tenziju koju osjećate lako prenosite na partnera. Ne gurajte probleme pod tepih, važno je da razgovarate i saslušate mišljenje partnera ili osobe koja vam se dopada. Nepovjerenje je prepreka koja remeti vašu svakodnevicu, a ćutanjem samo odlažete ključan razgovor. August će vam otvoriti nove vidike i znaćete kojim putem da krenete.

Zdravlje

Mogući su problemi sa nespavanjem. Ne ignorišite nesanicu, naročito ako traje duže od tri nedjelje.

LAV

Posao

August predviđa odmor. Umorni ste od rigorozne organizacije, zbog čega ćete željeti da "prikočite" na poslovnom polju. Napunite baterije, naročito ako vaša sfera treba posebno da se spremi za jesenju sezonu. Ovo će biti mirniji mjesec, bez naglih promjena i vijesti koje bi nešto mogle da promijene. Uživajte u dosadašnjim plodovima rada.

Ilustracija / Novac
Foto: Pixabay: Ilustracija / Novac

Ljubav

Ako je ovaj mjesec nekome najljepši za ljubav, to će biti ljudima koji su rođeni u znaku Lava! Mnogi će se odlučiti za viši korak sa partnerom - zajednički život, sudbonosno "da" ili proširenje porodice. Odličan trenutak za sve Lavice koje žele trudnoću, uživaćete u pažnji partnera. Iskoristite ovaj period da budite voljeni, ali i da pokažete koliko i kako znate da volite.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, krajem mjeseca su moguće blage prehlade.

DJEVICA

Posao

Mjesečni horoskop za august 2023. godine vam predviđa red, rad, disciplinu! Niko neće moći da vas zaustavi, čak će vam i najbliži skretati pažnju da se ne preforsirate. Zvijezde vas savjetuju da napravite balans između poslovnog i privatnog života, kako ne biste došli do tačke pucanja. Sredinom mjeseca bićete na ivici.

Ovo su horoskopski znaci koji najviše lažu: Evo ko je serijski lažov, a ko nema loše namjere...

Ovo su horoskopski znaci koji najviše lažu: Evo ko je serijski lažov, a ko nema loše namjere...

Ljubav

Nalazite se u komplikovanoj situaciji. Previše se trudite oko osobe koja ima neraščišćene račune iz prošlosti, zbog čega polako gubite strpljenje. Zvijezde vas savjetuju da ne vjerujete u sve što vam se kaže, ali avgust mjesec će vam jasno staviti do znanja gdje griješite. Ne dozvolite drugima da utiču na vas, odluku donesite isključivo na osnovu svoje intuicije.

Zdravlje

Moguće su povrede, budite na oprezu u saobraćaju.

VAGA

Posao

Niste zadovoljni finansijskom situacijom, ali budite iskreni prema sebi i recite da li se uopšte dovoljno trudite. Ovo će biti period kada ćete se zaista ulijeniti, dok vas horoskop savjetuje da se aktivirate više nego ikad. Biće naporno, ali istinski trud donosi nagrade. Ishod ide u vašu korist, ne oslanjajte se previše na tuđu pomoć.

Ljubav

"Neobavezna" afera iz prethodnog mjeseca nastavlja se u avgustu. Niste željeli takav epilog, ali trud osobe suprotnog pola vas je neizmjerno kupio. Mnoge Vage će se odlučiti za zajednički život, pojedine mogu da očekuju iznenađenje sredinom mjeseca, ali "leptiriće" neće moći da izbjegnu.

Zdravlje

Mogući su problemi sa probavom, smanjite unos začinjene hrane.

ŠKORPIJA

Posao

August donosi najveću prekretnicu! Spremni ste da učinite sve kako biste ponovo dokazali šta sve možete, a to će se i dogoditi. Nadređeni su zadovoljni vašim radom i postignutim rezultatima, možete da očekujete "odriješene ruke" za dalje poteze. Vaše ime i prezime će se daleko čuti, mnogi će vam čestitati i željeti vaše savjete. Budite voljni da pomognete.

Horoskopski znakovi
Foto: Pixabay: Horoskopski znakovi

Ljubav

Prošlost kuca na vrata, ali astrolozi kažu da se ovo ne odnosi na bivše partnere. Obnovićete kontakt sa osobom koju dugo poznajete, a koja će vas natjerati da se zapitate kako je moguće da nikada prije niste uplovili u emotivni odnos. Energije će se poklopiti, zbog čega iznenada možete da uđete u novu vezu.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, idealan mjesec za vraćanje na treninge!

STRIJELAC

Posao

Do 15. augusta 2023. godine ne bi trebalo da potpisujete važne ugovore, podižete kredite ili obavljate velike novčane transakcije. Čuvajte novac, jer u drugoj polovini mjeseca stižu neplanirani troškovi. Ukoliko odigrate pametno, nećete ni osjetiti odliv novca. Krajem mjeseca ste voljni da promijenite monotoniju koju osjećate, treba vam veliki izazov.

Ljubav

Obratite pažnju na treću osobu koja može da napravi razdor u odnosu sa partnerom. Čuvajte se tajni koje lako mogu da isplivaju na površinu, jer šanse za povratak neće biti. Budite iskreni i razgovarajte sa partnerom o svemu onome što vas dugo muči. Slobodne Strijelčeve čeka zanimljiva avantura na putovanju!

Zdravlje

Uvedite zdravu ishranu. Savjet astrologa je da provjerite krvnu sliku.

JARAC

Posao

August prolazi mirno, naročito sam početak. Ovo je mjesec koji bi mogao da se opiše kao "zatišje pred buru", jer neće donijeti velike promjene. Postavili ste sve onako kako vam odgovara i tako će biti do samog početka jeseni. Više ste fokusirani na privatni, nego na poslovni život, ali krajem mjeseca možete da očekujete iznenadne novčane dobitke.

Horoskopski znakovi
Foto: Pixabay: Horoskopski znakovi

Ljubav

Krenuli ste dalje, ali i dalje vas remete osjećanja prema osobi iz prošlosti. Nedostatak njenog prisustva nećete nadomjestiti svakojakim ljudima koje olako puštate u život. Vrijeme je da udaljite "instant" osobe iz svog okruženja, ne želi vam svako dobro. Vodite računa kome se povjeravate, a krajem mjeseca je moguće da ćete obaviti razgovor sa osobom sa kojom imate zajedničku prošlost.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, moguće su alergije.

VODOLIJA

Posao

Mjesečni horoskop za avgust 2023. godine vam predviđa da će vam sve ići lakše nego inače. Potrudite se da budete posvećeni i temeljni. Obaveze koje ste ostavljali za neki drugi period, mogu da se nagomilaju i da vam to baš bude teško. Podijelite sve to na više dijelova, a mlađa ženska osoba može da vam bude od pomoći. Budite otvoreni za nove poslovne prilike u drugoj polovini mjeseca.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, u prvoj polovini mjeseca bićete komunikativni i lako ćete se dogovoriti oko svega sa partnerom. U drugoj polovini mjeseca bićete veoma dobro raspoloženi i ništa vam nećete biti teško. Slobodni, komunikativna osoba može da vam se dopadne. Dajte sve od sebe da do kraja juna uplovite u neku novu vezu, dobar je period za to.

Zdravlje

Moguća je prehlada, bilo bi dobro da jačate imunitet.

RIBE

Posao

Na poslu je sve idealno i baš onako kako ste planirali. Imajte u vidu da sve obaveze treba da završite do 25. avgusta. Od tada možete da imate manje finansijske poteškoće i zato budite oprezni sa kim sarađujete.

Ova četiri horoskopska znaka obogatit će se do kraja godine

Ova četiri horoskopska znaka obogatit će se do kraja godine

Pazite na zadate rokove, kako kasnije ne biste osjećali tenziju. Potrudite se da ne napravite nikakvu grešku.

Ljubav

Veoma ste strastveni i potrebna vam je pažnja partnera. Ukoliko partner ima neki problem ili vi, postavite se prijateljski, da biste došli do rješenja. Jako je bitno da, ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku novu osobu, a postoji mogućnost za to i preko interneta.

Zdravlje

Zdravlje je odlično, prija vam relaksacija.

Bilo kako bilo, na vama je da dobro promislite o svakom koraku, jer ovo ljeto svima donosi određene blagodati

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije