Važni događaji u augustu koji će "promijeniti sve": Obratite pažnju na ova dva datuma

0
Radiosarajevo.ba
Važni događaji u augustu koji će "promijeniti sve": Obratite pažnju na ova dva datuma
FOTO: Pixabay / Merkur

Čak i najsuzdržanija osoba treba se pripremiti za emotivni tobogan tokom mladog Mjeseca u Lavu. Pluton teži da sve odvede do krajnosti, a naše emocije će pasti pod njegov utjecaj.

August 2024. godine obilježit će retrogradni Merkur koji će dobro "prodrmati" sve znakove horoskopa. S druge strane, energija Plutona djelovat će kao jak mlaz vode, koji ruši svaku prepreku na svom putu. Zbog toga ne bi trebali planirati važne događaje na dva datuma u augustu 2024. Plutonov tok energije sve će oboriti s nogu i okrenuti sve naopako.

Mlad Mjesec u Lavu

Mlad Mjesec u Lavu bit će 4. augusta 2024, ali već 3. augusta Mjesec će biti u opoziciji s Plutonom u sazviježđu Vodenjaka. Opozicija je aspekt kada je kut između dva nebeska tijela 180 stepeni. U ovom aspektu susreću se dvije suprotnosti, koje, iako imaju zajednički početak, djeluju potpuno različito. Djevica i Ribe klasičan su primer opozicije.

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Povrijeđen pješak

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Povrijeđen pješak

Oba znaka teže služiti društvu, ali to čine u različitim oblicima. Zato se opozicija smatra napetim aspektom, koji ukazuje na sukobe, proturječnosti i potrebu da se pronađe balans između dvije suprotstavljene energije. Čak i najsuzdržanija osoba treba se pripremiti za emotivni tobogan tokom mladog Mjeseca u Lavu. Pluton teži da sve odvede do krajnosti, a naše emocije će pasti pod njegov utjecaj.

Pun Mjesec u Vodoliji

Pun Mjesec u Vodenjaku imat ćemo 19. augusta 2024. Ovo je trenutak koji izaziva napetost ega. Opozicija Vodenjaka i Lava jedna je od najtežih u pronalaženju i održavanju ravnoteže. Na primjer, Lav nastoji da očuva tradiciju, dok inovativna priroda Vodenjaka ne podnosi privrženost starim običajima. Lav je zainteresiran da se društvo divi i prepoznaje njegove kvalitete i sposobnosti. Vodenjak je zainteresiran za razvoj društva i postizanje društvenog blagostanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije