Usred seksa s kolegicom slučajno me nazvao i imala sam izravni prijenos

Radiosarajevo.ba
Usred seksa s kolegicom slučajno me nazvao i imala sam izravni prijenos
Ilustracija: Tele5 / Kraj ljubavi je uvijek bolan

Teško da uopće postoji osoba iznad 20 godina koja nije doživjela prekid veze. Kraj ljubavi je uvijek bolan, a nerijetko do njega dolazi zbog treće osobe, iako mnogi to neće priznati.

Ovo su iskustva prevarenih osoba:

MAJA, 35

Kada me prevario bili smo u braku devet godina. On je oduvijek volio izlaziti više od mene, šarmatan je i žene se lijepe za njega. Bili smo skupa od srednje škole, svašta smo prošli zajedno. Prvo dijete smo dobili tek nakon šest godina braka, a lani sam opet zatrudnjela. Bili smo sretni, barem sam ja tako mislila. On je puno radio, imao stalno neke sastanke, poslovne ručkove. Jednu večer bio je na poslovnom domjenku, piše 100posto.

Uobičajeno smo se čuli preko mobitela, uvijek mi se javljao, čuli bi se po nekoliko puta dnevno ako nismo bili skupa. Pitao je kako je sin, kako sam ja, dogovarali smo se oko sutrašnjeg dana jer je rekao da će vjerojatno ostati do kasno. 

Oko 23 mi je zazvonio mobitel, pisalo je da je on. Bilo mi je čudno kako to da tako kasno zove. S druge strane se niko nije javio. Čula sam neke šumove i onda sam shvatila da me očito slučajno nazvao. Uvijek je držao mobitel u stražnjem džepu hlača.

Taman kad sam htjela prekinuti čula sam neki ženski glas, pa njega kako nešto uzbuđeno priča, pa dahtanje. Noge su mi se odsjekle. Imala sam live prijenos njegovog seksa s drugom ženom. Bila sam potpuno u šoku i umjesto da prekinem vezu ja sam mazohistički nastavila slušati još barem deset minuta. I danas mi je mučno kad se toga sjetim.

Pobacala sam njegove stvari iz stana pred vrata, bila sam izvan sebe. Čekala sam ga budna na kauču. On je došao ležerno oko 1. Mislim da sam skoro doživjela živčani slom. Nakon stravične svađe je otišao. Rastali smo se, a ja sam drugo dijete dočekala bez njega.

IRENA, 32

Taman smo kupili zajednički stan nakon 4 godine veze. Nismo još planirali svadbu niti dijete, ali je kredit ionako puno veća obaveza u današnje vrijeme. Imali smo hrpu zajedničkih prijatelja, svako neka svoja sitna zadovoljstva. Sve je bilo prilično normalno, osim što je on znao često popiti koju čašicu previše. Prigovarala sam mu, ali ništa dramatično.

Počeo je sve češće spominjati kolegicu iz sobe, onda ga je ona počela nazivati u neka čudna vremena kad se kolege baš i ne zovu. On me uvjeravao da je ona malo 'čudna'. Bilo mi je ludo da se brinem.

Jedan dan je došao s posla tek oko 22, pa drugi isto kasnije. Objašnjavao je da je ekipa na poslu dobra. Govorio je da ionako nemamo nikakvih obaveza, nek i ja nešto dogovorim s frendicama.

I dalje mi nije bilo na kraj pameti da me vara. Nekako sam uvijek mislila da se ljudi varaju nakon puno godina braka, djece, sve im postane monotono...

I tako je došao koncert našeg omiljenog benda. Išli smo skupa kao i uvijek. I gle čuda, ona je bila tamo. Nije skrivala oduševljenje, a i on je bio drugačiji.

Uzrujalo me to, bila sam nervozna, počela sam mu nešto prigovarati. On je kao i uvijek govorio da pričam ludosti, da sam postala bolesno ljubomorna. 

U jednom trenutku je otišao u wc i nikao da se vrati. Prošlo je sigurno 20 minuta. Otišla sam ga potražiti, osjećala sam da nešto nije u redu. U muškom wc-u nije bio, niti oko šanka. Srce mi je počelo lupati, kao da sam znala. Izašla sam na zrak, a njih dvoje su stajali u mračnom kutu i ljubili se. Mislila sam da ću se onesvijestiti. 

Napravila sam groznu scenu i odjurila kući. Brzo smo prekinuli. Kasnije mi je rekao da smo mogli ostati skupa i ponekad se tako zabaviti s drugima uz objašnjenje da smo predugo skupa, ali da se odlično slažemo. Kreten!

Kraj ljubavi je uvijek bolan - undefined

Foto: Unsplash: Kraj ljubavi je uvijek bolan

MATKO, 33

Imao sam curu koja je bila otpočetka jako ljubomorna i posesivna. Htjela me samo za sebe, a budući da me jako privlačila to mi je imponiralo. Već nakon tri mjeseca se preselila k meni u stan. Bilo nam je lijepo skupa, a i seks je bio odličan. 

Zaprosio sam je i iduće ljeto smo planirali svadbu. Moji starci su je voljeli, frendovi nešto manje. Govorili su mi da previše brijem na nju, zezali me da sam postao papučar. Baš me bilo briga, ja sam uživao.

Ona je imala 25, još je studirala. Roditelji su joj davali nešto novca, ali meni to nije smetalo. Radio sam i veselilo me što sam mogao financirati naša putovanja i gušte. 

Tih dana je stalno nešto kukala kako nemam dosta vremena za nju i da se osjeća zapostavljeno. To popodne sam je htio razveseliti i otišao sam ranije s posla. 

Ušao sam u stan, čuo sam neko komešanje iz spavaće sobe. Ništa ne sluteći otvorio sam vrata, a ona i moj prvi susjed su bili skupa goli na krevetu. Taj susjed je bio oženjen, imao je malu bebu. 

Krenuo sam psovati, udario sam ga. Mrak mi je pao na oči, dobro da ih nisam oboje ubio.

Tada sam je zadnji put vidio, stvari sam joj poslao po prijateljici. Ne želim više imati ništa s njom niti čuti za nju. Ne vjerujem više ženama, ne mogu vjerovati da možeš biti takva ku*ka.

Susjeda vidim ponekad, ali on se trudi da se ne susretnemo. I bolje mu je.

VERICA, 29

Udala sam se jako mlada, imala sam tek 19. Bila sam ludo zaljubljena, a on stariji šest godina. Govorio je da nemamo što čekati ako je to - to.

Odlučili smo pričekati s djecom da uživamo jedno u drugome. I jesmo, uživali smo. Barem sam ja tako mislila.

Dosta smo izlazili, iako ja sam najviše voljela kad bi nas dvoje pod dekicom gledali doma film i mazili se.

Bili smo jako bliski i nikad nitko nije pravio probleme ako bih ja uzela njegov ili on moj mobitel. Nikad si nismo ništa tajili. 

Taj put sam uzela njegov mobitel jer je bio bliže, a htjela sam pogledati prognozu. Vidio je što radim i pitao me što trebam. Nije mi bilo jasno o čemu priča.

Doslovno mi je istrgnuo mobitel iz ruke uz neko glupo objašnjenje i promrmljao da nema nikakve privatnosti sa mnom. Bila sam potpuno zbunjena.

Pitala sam ga otkud takva promjena na što je reagirao potpuno čudno. Krenuo me napadati. Počeli smo se svađati i otela sam mu taj prokleti mobitel iz ruku. Ušla sam u poruke i vidjela da ih ima hrpu s broja pod kojim je pisalo 'mama'. On je bio izvan sebe. Rekao je nek' mu vratim mobitel. 

Vidjela sam ovlaš da u jednoj poruci piše 'Želim te odmah'. Počela sam plakati, noge su mi klecale. Posvađali smo se i otišla sam k roditeljima. Kasnije me dugo zvao i molio da mu oprostim, da je to neka usputna ženska, da mu ništa ne znači. Oprostila sam mu. Zapravo se tješim da jesam, iako nikako to ne mogu izbaciti iz glave. Ali ne mogu bez njega. 

Nismo više presretni, ne vjerujem mu ništa, ali sad sam trudna 5 mjeseci i veselim se bebi. Ona će mi pomoći da sve zaboravim i da napokon krenemo dalje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije