Upoznajte ženu milijardera iz Dubaija: 'Zar nemaš potrebu da budeš korisna?'

1
Radiosarajevo.ba
Upoznajte ženu milijardera iz Dubaija: 'Zar nemaš potrebu da budeš korisna?'
Foto: Instagram / Pernille, domaćica iz Dubaija

Pernille je lijepa i atraktivna plavuša koja uživa u luksuzu i glavna zanimacija joj je trošenje novca. Ova mlada dama živi u Dubaiju, a trenutno je nezaposlena, odnosno sebe predstavlja kao domaćicu.

Najčešće i dijeli takav sadržaj na društvenim mrežama - kako izgleda jedan dan domaćice u Dubaiju, a njeni snimci su uvijek veoma popularni.

Ona se na snimcima redovno hvali raskošnim stilom života i pokazuje kako dane ispunjava odlascima u šoping, na plažu, luksuzne večere, noćni provod, vožnje jahtom... Pernille navodi da je ona "domaćica sa punim radnim vremenom".

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Iz priloženih snimaka jasno je da ova dama ima bogatog izabranika, iako ga nigdje ne prikazuje. Ona je ipak snimila jedan video na kome mu traži još novca za trošenje, jer je sve potrošila na nepotrebne stvari, kako sama navodi.

Svaki njen snimak svodi se na isto - brze, skupocjene automobile, šoping bez kraja, svakodnevno trošenje novca na brendirane tašne i obuću, odlazak u barove i restorane, putovanja po cijelom svijetu, odnosno hedonizam u svom punom obliku...

@pernilleaf

A glimpse of my life as a full time housewife🥂 #luxurylife #luxury #expensivetaste #housewife #housewifelife #travel #travellife

♬ original sound - DJ R-LO | The Peoples DJ

Njen sadržaj redovno izaziva debate u komentarima - dok dio korisnika tvrdi da ona živi njihov san i da ovako treba da izgleda život, drugi su prilino ogorčeni i zgroženi ovakvom svakodnevicom.

"Kakva si to domaćica kad ne uradiš apsolutno ništa u kući za 24 sata", "Ti se šališ sa nama", "Ne zanima me šta drugi kažu, hoću da budem ti", "Gledam te i ti bukvalno živiš ono što ja sanjam", "Vrlo lijepo, ali zar nemaš potrebu da budeš korisna?", "Vidim da me Dubai zove", "Dubai je najbolje mjesto na svetu za trošenje para", "Apsolutno savršen život, ali ne dosadi li ti nekad", "Hoću i ja da budem domaćica u Dubaiju", samo su neki od komentara, pišu srbijanski mediji

@pernilleaf

Calling my boyfriend to ask for money because i spent all my money on things i don’t need, and i still need more🤷🏼‍♀️ #housewifelife #dubaihousewife #luxury #luxurylife #shoppingaddict #shopping #hermes #dior #onlineshopping #boyfriend #spoiled

♬ original sound - lucy

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije