U petak je Crni mjesec: Kome će donijeti strast, a kome novac...

Radiosarajevo.ba
U petak je Crni mjesec: Kome će donijeti strast, a kome novac...
Pixabay / Ilustracija
U petak, 30. septembra, čeka nas Crni mjesec, rijetka pojava koja se viđa jednom u nekoliko godina.

Evo šta on donosi svakom horoskopskom znaku!

 

OVAN

 

Ovnovi će imati mnogo razloga za slavlje - na poslovnom planu sve ide kao podmazano, i zato bi bilo dobro da, sada kada ste sigurni u svoj uspjeh, odvojite par dana za romantiku. S mladim mjesecom u Vagi, idealan je trenutak da otpočnete novu vezu, ili dovedete u red odnos u kome ste sada. Imajte na umu da su veze otpočete za vrijeme vladavine crnog mjeseca posebno moćne!

 

BIK

 

Imate li osjećaj da se u posljednje vrijeme gušite u neredu? Sada je idealan trenutak da organizujete svoje privatno i poslovno okruženje kako biste bili što efikasniji. Ovo je takođe i idealan trenutak za kritičko razmišljanje i produktivnost Bikova, pa obavezno napravite listu ciljeva i planova i krenite u istraživanje.

 

BLIZANCI

 

Ovog petka će vam crni mjesec donijeti gomilu energije i samopouzdanja. Ovaj period obavezno iskoristite za samopromociju - ili na društvenim mrežama, ili uživo! Isplatiće vam se. Pored toga, sada je idealan trenutak da krenete sa kreativnim projektom o kojem već dugo razmišljate, jer ćete do 11. oktobra pucati od novih i svježih ideja!

 

RAK

 

Ove sedmice vas svi vuku na svoju stranu, pa ste malo zbunjeni. Crni mjesec će vam obasjati četvrtu kuću u kojoj su porodica i prijatelji, i počećete da preispitujete svoj odnos sa bližnjima. Da li su baš uvijek tu za vas? Da li postoji neko ko ne pripada vašem najužem krugu prijatelja? Ne brinite, odgovori će doći sami od sebe, i to uskoro.

 

LAV

 

Ove sedmice vam mjesec donosi nevjerovatan nalet samopouzdanja, ali i zdravlja. Pored toga, doživjet ćete i nova poznanstva, a možda konačno upoznate i onog pravog najboljeg prijatelja, koji je tu uvijek i u bilo kojoj situaciji. Ovo je vrijeme za socijalizaciju, pa gledajte da što više vremena provodite u društvu.

 

DJEVICA

 

Djevice, uskoro ćete se kupati u novcu, ali prije toga uradite nešto za sebe - ako vam se ne dopada sadašnji posao, ili ga nemate, krenite da šaljete radne biografije, a ako mislite da na poslu nemate mjesta za napredovanje, krenite da sami brusite svoje nove vještine, i otvoriće vam se nevjerovatne poslovne mogućnosti.

 

VAGA

 

Za Vage u ovom periodu izreka "ako možeš da sanjaš, možeš i da ostvariš" nikada nije bila tačnija. Ovo je vrijeme za totalni reset, i zato ga, drage Vage, dobro iskoristite jer možete, ukoliko želite, da iz korijena promijenite svoj život. Sreća je sada na vašoj strani!

 

ŠKORPIJA

 

Mladi mjesec obično znači novi početak, ali prije svakog početka obavezno ide bolan kraj. Zato je vrijeme da Škorpije sada ostave iza sebe sve što ih opterećuje - stres, partnera, emotivni prtljag... i da hrabro zakorače u novu avanturu. Tek kada se oprostite, u život će vam ući nove stvari o kojima maštate.

 

STRIJELAC

 

Ovo je vrijeme da proširite svoju mrežu poslovnih poznanstava, isplatiće vam se višestruko, naročito u novčanom pogledu! Zato ne odbijajte nikakve pozive za izlazak, naročito ne poslovne!

 

JARAC

 

Jarčevi, ovo je pravi trenutak da postavite jasne i ostvarive ciljeve, i za šest mjeseci ćete imati sve o čemu sada maštate. Sada uhvatite bika za rogove, ali pazite - samo jednog, i biće vaš!

 

VODOLIJA

 

Ako vam se ne dopada kako vam trenutno izgleda život, sad je trenutak da preokrenete stvari, i okrenete se stvarima koje vas inspirišu. Obavezno upišite neki kurs i naučite novu vještinu, jer je ovo vrijeme za vaš lični razvoj.

 

RIBE

 

Drage Ribe, u periodu mladog mjeseca u Vagi, bićete praktično neodoljive, pa se spremite da rastjerujete obožavatelje. Za vas je ovo vrijeme ljubavi, strasti i seksa. Prepustite se svemu, zaslužili ste, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije