Najromantičniji mjesec: Ova 3 znaka u junu čeka sreća u ljubavi

Radiosarajevo.ba
Najromantičniji mjesec: Ova 3 znaka u junu čeka sreća u ljubavi
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Juni je mjesec koji označava početak ljeta, dugodnevnicu i ove godine je period pomračenja.

Odmah nakon ljetnje dugodnevnice, dolazi do pomračenja Sunca, 21. juna, i donosi nam magičnu energiju da uradimo i ostvarimo nešto u čemu smo strastveni i zadovoljni.

Juni će definitivno biti najromantičniji mjesec u 2020. godini, piše Lovesensa.

S promjenama na Mjesečevim čvorovima, aktiviranjem ose Blizanci-Strelac dolazi do kolektivnog fokusa na isustvo i vjerovanje da sve ima svoje uzroke i posljedice. Pomračenje Meseca dogodit će se 5. juna i donijeće priliku za oslobađanje od toksičnih sistema vjerovanja koji nisu u skladu s vašim duhovnim putovanjem.

Venera - planeta odnosa, vrijednosti i zadovoljstva - također će biti u izazovnom kvadratu s Neptunom - planetom iluzija i univerzalne ljubavi. Utjecaj ovog aspekta osjećat ćemo tokom cijelog juna, pa pripazite kakve odluke donosite i čuvajte se zabluda i prevara.

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna ove godine:

Blizanci - ljubav kakvu zaslužujete

To je početak potpuno nove ere za vas. Sa Sjevernim čvorom u vašem znaku i Južnim čvorom koji lebdi nad vašim poljem odnosa, konačno ste spremni da pronađete ljubav koja vam potpuno odgovara. Juni je mjesec u kojem ćete osvijestiti svoju vrijednost i povratiti samopouzdanje.

Retrogradna Venera aktivira vašu kuću ljepote i zavodljivosti, pa će vas voditi vjetar ljubavi, naročito oko 25. juna. Vrijeme je da na ličnom i profesionalnom planu posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju. Svaka ljubav prvenstveno počinje od ljubavi prema sebi. Nakon pomračenja Mjeseca u znaku Strijelca, polako ćete početi da shvatate svoje kvalitete i bit ćete spremni da otvorite srce za novu ljubav.

Vaga - energija strasti i moćnih emocija

Vaša vladarka Venera usmjerava vas tokom juna na polju ljubavi. Željet ćete da proširite lične horizonte i istražite nepoznato. Juni vam donosi nove mogućnosti, a pomračenje Mjeseca u znaku Strijelca aktivirat će vašu treću kuću komunikacije, misaonog procesa, jasnoće i perspektive.

Fokusirajte se na ličnu radost i zadovoljstvo, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Kada Mars uđe u znak Ovna, 27. juna, osjetićete nalet erotske energije i vitalnosti u sektoru emotivnih odnosa.

Vodolija: Dodatno ste koketni i blistavi sa karizmom

Predivna Venera usmjerava vas kroz vašu ekspresivnu kuću ljubavi, kreativnosti, autentičnosti i strasti i pruža vam dodatno povjerenje u ljubav. Pomračenje Mjeseca u znaku Strelca donijeće snažan napredak u vašoj 11. kući odnosa i prijateljstva.

Crvena planeta Mars ulazi u znak Ovna i prelazi preko vaše treće kuće komunikacije i saradnje, i iznenadit će vas moćnom energijom. Iako može donijeti male izazove, Mars u Ovnu može izazvati vrtoglavu privlačnost s osobom iz kruga bliskih prijatelja. Dopustite da vam se ljubav dogodi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije