U Milijunašu se ovaj put osramotila publika: Znate li šta se nalazi iza Mona Lise?

0
Radiosarajevo.ba
U Milijunašu se ovaj put osramotila publika: Znate li šta se nalazi iza Mona Lise?
Foto: HRT / Tko želi biti milijunaš

U novoj epizodi hrvatskog kviza Tko želi biti milijunaš? ove je sedmice nastupilo troje takmičara. Karlo Sokol napustio je natjecanje s osvojenih 5000 eura i neiskorištenim džokerom "pitaj publiku". Na desetom je pitanju zapeo kandidat Dinko Pešić te je zatražio mišljenje publike.

Nažalost, publika je i presudila nastavku njegova natjecanja. Naime, prihvativši odgovor s najvećim postotkom, koji nije bio tačan, Dinko je otišao kući sa 150 eura(293 KM). Idući kandidat, Filip Španić, prešao je prvi prag, te sa sva tri džokera igru nastavlja u idućoj emisiji.

Najviše je reakcija nakon epizode izazvalo pitanje postavljeno 42-godišnjem Dinku iz Osijeka. Naime, za prelazak drugog praga upitan je šta se nalazi u pozadini Leonardove Mona Lise. Ponuđeni su odgovori pejzaž, zgrade, životinje ili zavjese. Zatražio je džoker "publiku" koja je 50% dala netačnom odgovoru.

Vučić poslušao Dodika: Sabor srpskog naroda nakon usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici

Vučić poslušao Dodika: Sabor srpskog naroda nakon usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici

48% njih odabralo je odgovor A – pejzaž, 0% odgovor B – zgrade, 2% odgovor C – životinje, a njih 50% glasovalo je za odgovor D – zavjese. Dinko se priklonio njihovu mišljenju i nažalost takmičenje napustio sa 150 eura. Ipak, publika je ovaj put bila relativno blizu tačnom odgovoru – onom pod A – pejzaž.

"Je li ovo realno?!", "Ajd što publika ne zna, nego što ju je on poslušao", "Mona, zašto si Mona?!", "Leonardo se okreće u grobu", "Nevjerovatno što ne znaju", samo su neki od komentara, piše Dnevno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije