U Italiji stan sa balkonom, prvi red do mora, košta 120.000 KM: Pješčana plaža i tirkizno more

1
Radiosarajevo.ba
U Italiji stan sa balkonom, prvi red do mora, košta 120.000 KM: Pješčana plaža i tirkizno more
FOTO: Facebook / Stan u Calabriji

Stan od 50 kvadratnih metara u Calabriji (Italija), koji uključuje balkon s pogledom na more, kuhinju/dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupatilo, prodan je za 60.000 eura (120.000 KM) već sljedećeg dana nakon objave.

Cijena stana i prekrasan pogled na more privukli su oko hiljadu zainteresovanih kupaca čim je oglas postavljen na stranicu za prodaju nekretnina u Italiji. Kako je jedan komentator primijetio, ovakav pogled se jednostavno ne propušta za taj iznos.

Iako stan nije bio u najboljem stanju zbog starog namještaja i potrebnih radova u kupatilu, to nije spriječilo mnoge da pokažu interes za kupovinu.

Rade Krunić dobio žestoke prijetnje navijača: 'Na crnoj si listi, bit ćeš suočen sa zlom'

Rade Krunić dobio žestoke prijetnje navijača: 'Na crnoj si listi, bit ćeš suočen sa zlom'

Calabria, iako nije toliko poznata kao Toskana ili Amalfi obala, nudi prekrasne plaže s kristalno čistim morem, naročito duž obala Tirenskog i Jonskog mora. Gradovi poput Tropeza i Scille popularna su odredišta, poznata po spektakularnim liticama, bijelim pješčanim plažama i tirkiznom moru.

Sličan trend se može primijetiti i u Grčkoj, gdje se prodaje stan po cijeni od 43.000 eura (86.000 KM). "Prodaje se stan u Makrigrialosu, 50 kilometara od Soluna, udaljen samo 200 metara od mora. Potrebno mu je renoviranje, ima 45 kvadrata, plus 15 kvadrata terase. Cijena stana je 43.000 eura", navodi vlasnik.

Beach Apartment for Sale Calabria. €60,000 SOLD First floor sea view apartment in front of the beach in Ciro'...

Posted by AZ Italian Properties on Thursday, October 10, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije