TV voditeljica šokira: Dečko je preklinje da stane s operacijama

Radiosarajevo.ba
TV voditeljica šokira: Dečko je preklinje da stane s operacijama
Foto: Instagram / Scarlett Moffat
Scarlett Moffat je 27-ogodišnja britanska TV voditeljica a poznata je i iz reality emisija.

No ono po čemu je Scarlett zanimljivija jeste njena priča zbog koje je sada mediji prozivaju, zgražaju se nad njom, čak i ismijavaju, opravdano ili ne.

Naime, ne tako davno Scarlett je bila vesela, simpatična, pomalo punačka, ali nedvojbeno vrlo slatka djevojka. A onda je počela raditi na svom izgledu i to ne vježbajući već, očito, različitim operacijama. 

 

A post shared by Scarlett Moffatt (@scarlett_moffatt) on

Scarlett sve više liči živućoj Barbici, a koliko se ponosi novim izgledom pokazuju fotografije na njenom Instagram profilu.

No osim što su svi počeli komentirati kako izgleda i to ne više u pozitivnom kontekstu "pobunio" se i njen dečko Lee Wilkinson koji je navodno moli da "više ništa ne radi na svom licu" jer za njega ne mora izgledati poput glamuroznog modela, prenosi The Sun.

Scarlett je do sada priznala samo filere u usnama, o kojima je, ističe, ovisna, a za ostalo kaže da su zaslužni samo make up i filteri na fotografijama.


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije