Turisti ogorčeni cijenama u Hrvatskoj, ne mogu vjerovati koliko su platili lignje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RH-neoNDH

***

Ljiljani nisu sa Karpata

Lijepe riječi su ukras

adi

>>>>prvo, koga briga o neondh i zlovencima drugo, koji moj idete u neondh ka RH-neoNDH<<Znamo da je vama patriotama na socijali skupo ka Ljiljani nisu sa Karpata<< nisu sa karpata, oni su *****ad ***, i onih sa , ******eno, nauci istoriju, i nauci kako si ***

Ko visoko leti nisko pada

Ne treba nositi nista od kuce vezano za hranu ,samo treba promjeniti destinaciju ljetovanja. Hrvatska nikad ne moze dostici nivo u turizmu kao sto je maju Italija , Francuska, Spanija, Portugal, Grcka, Turska , Cipar, Malta, jer nemaju tradiciju kao te zemlje. Ne ides na odmor samo zbog mora nego zbog cijelog ugodjaja koju ukljucuje , atmoseferu , hranu, smjestaj kao i more.

Isar Odlicno!Samo ostani pri svojoj mujo

Ne treba nositi nista od kuce vezano za hranu ,samo treba promjeniti destinaciju ljetovanja. Hrvatska nikad ne moze dostici nivo u turizmu kao sto je maju Italija , Francuska, Spanija, Portugal, Grcka, Turska , Cipar, Malta, jer nemaju tradiciju kao te zemlje. Ne ides na odmor samo zbog mora nego zbog cijelog ugodjaja koju ukljucuje , atmoseferu , hranu, smjestaj kao i more. ka Ko visoko leti nisko pada

Ante, Jure, Shpiro, Mate i ostala shkutorija

Ne haje za Muju, mole ga da ne dolazi, al redovno obilaze bosanske portale. Inace, ljepseg mora, goreg iskustva nigdje neces naci.

Ljiljani nisu sa Karpata

***

Vanja

Pa Albanija , Grcka i Turska nisu daleko, tako da se moze birat

sparco

Švabama i Aistrijancima je skupo a nije im skupo izvan sezone naplatit picu 18 eura u Austriji a u Hrvatskoj bi je jeli za 5 eura.Ja sam iz BiH i samo zbog njih mi je i drago sto su podigli cijene.Neka kukaju i dosad su kukali svakako.

/ Najnovije