Trogodišnjakinja našminkala brata: Željela da beba izgleda kao mama

Radiosarajevo.ba
Trogodišnjakinja našminkala brata: Željela da beba izgleda kao mama

Catherine Carr (24) iz Harrogatea u Engleskoj je na samo par minuta ostavila svoje dvoje djece same u sobi, dok je otišla na drugi kraj kuće. Petomjesečni Frankie je mirno spavao, a njegova sestrica Tiffany (3) gledala je televiziju.

No kad se vratila, Frankie je na licu imao nekoliko slojeva bronzera i tamno obojene obrve. Na usnicama bucmastog dječaka presijavao se shimmer, a lukava je sestrica objasnila kako je 'htjela da beba izgleda više kao mama'. 

Mala 'buduća vizažistica' uz pomoć kista je cijelo bratovo lice prekrila bronzerom, a za dodatni efekt mu je preko usnica nanijela ružičasto sjajilo. Savršeno osjenčene obrve na malom dječaku pokazuju da je pazila i na detalje i na izvedbu.

Kad se mama vratila u sobu, našla je Frankieja potpuno 'sređenog', a odgovor kćeri ju je zatekao. 

"Kad sam ih ostavila on je čvrsto spavao, a ona gledala crtani. Sve je bilo savršeno mirno, dok Tiffany nije viknula: 'Mama dođi dolje brzo'", ispričala je majka Catherine, i dodala da je Tiffany na malog brata 'nagomilala' koliko je god mogla bronzera, a onda ga gotovo 'umila' u posvjetljivaču za lice u kremi. 

"Stavila mu je i moj ruž, a moram priznati da mu je prilično dobro uredila obrve s olovkom", rekla je Catherine, i dodala kako je sestrici Frankie tada izgledao 'baš kao mama', ali kako ona sama tu sličnost nije primijetila.

Kaže i kako se prestravila kad je ugledala petomjesečnog sina tako našminkanog, ali da kćeri nije imala srca prigovoriti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije