Tri znaka očekuje izazovno ljeto: Ko će imati probleme na poslu, a kome će ljubav zadati glavobolju?

0
Radiosarajevo.ba
Tri znaka očekuje izazovno ljeto: Ko će imati probleme na poslu, a kome će ljubav zadati glavobolju?
Foto: Pexels / Ilustracija/Horoskop

Ljeto će za ova tri znaka donijeti same pehove i lošu sreću.

Na pragu smo još jednog vrućeg ljeta koje mnogima donosi velike promjene. Nekima će teći med i mlijeko te će se ovog ljeta ludo zaljubiti pa čak i početi planirati svadbu dok će drugima slijediti peh za pehom.

Astrolozi tvrde da će ova tri znaka imati najmanje sreće ovog ljeta i da bi se trebali dobro pripaziti jer ih čeka zaista teško razdoblje.

Milorad Dodik opet negirao genocid u Srebrenici i vrijeđao sve redom: Posebno se obrušio na Murphya

Milorad Dodik opet negirao genocid u Srebrenici i vrijeđao sve redom: Posebno se obrušio na Murphya

Ovan

Ovnovi će početkom ljeta imati kratkotrajan uzlet te će im se na prvu učiniti da im sve ide taman kako treba, no nemojte se uljuljkati u osjećaj sigurnosti jer će se sve preokrenuti već početkom jula. U prvoj polovici mjeseca nećete znati što vas je snašlo, a nastavit će se u sličnom tonu do samog kraja ljeta.

Sve će početi s problemima na radnom mjestu gdje će zbog vaše greške doći do povećane količine posla za sve što se vašim kolegama neće ni najmanje svidjeti pa biste se mogli naći u nemilosti i onih koji su vam do sad pokazivali naklonost. Ispravljanje pogreške iziskivat će puno truda i veću količinu prekovremenih sati.

Vaša voljena osoba neće biti zadovoljna što se zbog povećanog obima posla našla izvan vašeg fokusa te su moguće svađe pa čak i prekidi. Ako niste u vezi, to se u ovom periodu neće promijeniti jer jednostavno nećete imati vremena ni mentalne snage za izlaske i druženja s ljudima pa neće ni biti prilike da upoznate nekog zanimljivog.

Ljubavni horoskop za juni: Koga čeka prava magija, a koga buran početak mjeseca

Ljubavni horoskop za juni: Koga čeka prava magija, a koga buran početak mjeseca

Velika količina stresa ostavit će traga i na vašem zdravlju i raspoloženju pa ćete osjećati veliki umor. Bit ćete nervozni i frustrirani te će vam se činiti da nikad neće doći kraj teškom razdoblju koje će se protezati kroz cijeli srpanj i kolovoz, no dobra vijest je da će se u rujnu situacija početi popravljati pa biste početkom jeseni konačno mogli odahnuti.

Škorpija

Ambiciozne škorpije ni u najvrelijim danima neće posustajati u poslu, no čini se da će to biti jedino što će im ovog ljeta ići od ruke. Ipak, ni fantastični poslovni rezultati, neće im uspjeti skrenuti pozornosti s teških drama u privatnom životu. Još će im teže pasti što sami neće biti izravno krivi za situaciju čije će posljedice itekako morati otrpjeti.

Iako će se sami odlično slagati s partnerom, postoji velika mogućnost sukoba između njihove obitelji i voljene osobe u kojoj će biti prisiljeni odabrati stranu. Impulzivna reakcija mogla bi ih dovesti u neugodnu situaciju koju neće biti lako izgladiti i nakon koje će doći do poremećenih obiteljskih odnosa.

Najzlobniji horoskopski znakovi: Jedan je zli genij, a drugi servira hladnu osvetu

Najzlobniji horoskopski znakovi: Jedan je zli genij, a drugi servira hladnu osvetu

Stres će uzrokovati probleme sa želucem pa je preporučljivo da posjete doktora već prilikom pojave prvih simptoma kako bi izbjegli da ostatak ljeta provedu u bolovima. Situacija će se malo poboljšati krajem kolovoza, no budite oprezni pri prihvaćanju savjeta jer će se pokazati da vam jedna bliska osoba namjerava zabiti nož u leđa.

Lav

Strastveni lav naći će se u nebranom grožđu nakon što upozna novu osobu koja će mu na prvu zavrtjeti glavu. Oni u vezi počet će preispitivati svoje osjećaje, a iako će od partnera nastojati sakriti da se u njihovim mislima pojavila nova opsesija, druga će osoba brzo osjetiti da nije sve kako treba te će uslijediti brojne svađe.

Slobodni će biti neodlučni oko toga kome bi trebali posvetiti ljubavnu pozornost i otvoriti svoje srce pa će pokušati sjediti na dvije stolice što će se pokazati jako lošom odlukom. Žongliranje između dvije vatre u početku će biti donekle izvedivo, ali taman kad pomisle da će se izvući od posljedica dvostruke igre, sve će se preokrenuti pa će jesen dočekati sami i poljuljanog samopouzdanja.

Tri najproračunatija horoskopska znaka: Kalkulišu oko svega i imaju skrivene namjere

Tri najproračunatija horoskopska znaka: Kalkulišu oko svega i imaju skrivene namjere

Predmet vaše simpatije mogao bi biti povezan s vašim poslom pa dobro pazite da vam emocije ne zamagle sposobnost prosuđivanja jer bi, osim povrijeđenim egom i uzburkanim emocijama, cijenu mogli platiti i u poslovnom okruženju. Pripazite na to kako se ponašate prema svima uključenima u ovu zavrzlamu jer će netko vaše neoprezne odluke shvatiti jako osobno i reakcija te osobe mogla bi itekako poljuljati vaš profesionalni ugled.

Zdravstveno ćete općenito dobro stajati, no ljubavne zavrzlame mogle bi vam prouzrokovati tešku glavobolju i ostaviti gorak okus u ustima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije