Tri horoskopska znaka kojima će august biti najbolji mjesec u životu

Radiosarajevo.ba
Tri horoskopska znaka kojima će august biti najbolji mjesec u životu
FOTO: Screenshot / Scena iz serije The Bold Type
Zvijezde su se za august ove godine poredale tako da će neki znakovi morati da se suoče s duhovima iz prošlosti, dok će drugi konačno uspeti da postignu ono za čime žude čitavog života.

Ako ste među ova tri znaka, spadate u drugu grupu - grupu srećnika kojima ni vrućina ni pljuskovi sa grmljavinom neće uspjeti da pokvare uživanje.

Blizanci

Pred Blizancima je veoma povoljan period, posebno kada je poslovni uspjeh u pitanju. Biti ćete spremni da uložite mnogo više napora u svaki intelektualni posao i trebalo bi da se posvetite učenju stranih jezika, a studenti da se maksimalno posvete učenju.

Uspjehu se mogu nadati intuitivni Blizanci koji imaju veliku podršku Bika, Vage, Raka ili Riba, a oni koji žele da započnu saradnju sa strancima najbolje da se za to odluče krajem mjeseca. Iskoristite sve povoljne okolnosti za posao, jer se ovakve prilike ne pružaju često u životu. August je mjesec koji vam neće donijeti mnogo odmora -nasuprot, biće puno posla, stresa i obaveza, ali ćete se na kraju osjećati onako kako ste oduvijek željeli: sretno i ostvareno. 

Djevice

Kraljice organizacije će u augustu moći da uživaju u onome što najviše vole - potpuno uređenom životu. Stvari će se postaviti tako da ćete uspjeti da odradite sve što isplanirate, a da vam ipak ostane dovoljno vremena i za razne zabavne aktivnosti koje već mjesecima priželjkujete. Ovo je sjajna prilika za Djevice da napreduju, što na poslu, što u životu, jer će konačno osjetiti da im je univerzum malo naklonjen i da ne moraju konstantno sve da drže po kontrolom. Ovo će se posebno odraziti na polju ljubavi, gdje se otvaraju nove mogućnosti - a neke od njih mogu za rezultat da daju i ljubav za cijeli život. 

Strijelac

Ako sarađujete s Lavovima, Blizancima ili Djevicama, možete slobodno da očekujete da će ta saradnja donijeti jako velike rezultate narednog mjeseca. Podjednako dobre šanse za uspjeh imaju i Strijelčevi koji sarađuju s drugim znakovima, ali će kod njih ipak ovaj mjesec donijeti više promjena na planu ljubavi, porodice i privatnog života generalno. Naime, zvijezde vam predviđaju miran period, a mir je ono što vam u ovom trenutku najviše treba. Bilo da ste u dugoj vezi ili ste u potrazi za novim partnerom, imat ćete osjećaj kao da sve teče kao podmazano, a vi ćete uspijevati u svemu što poželite bez previše truda. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije