Trebate li odmor? Šta prvo vidite na fotografiji, dat će vam odgovor

0
Radiosarajevo.ba
Trebate li odmor? Šta prvo vidite na fotografiji, dat će vam odgovor
FOTO: Facebook / Fotografija koja otkriva nešto o vama

Treba li vam odmor, šta vas čeka u idućih nekoliko sedmica i čemu se trebate posvetiti saznajte iz pojma koji ste prvi ugledali na fotografiji.

Fotografija koja otkriva nešto o vama - undefined

FOTO: Facebook: Fotografija koja otkriva nešto o vama

Žena s kišobranom

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

Damski suncobran koji ona nosi simbol je aristokracije, carstva, kraljevstva, ali isto tako i veze između neba i zemlje. Ako ste prvo vidjeli nju, znači da želite zaštititi sebe od svijeta, drugih ljudi, društva... Odmor i kreativnost pronalazite gledajući u nebo. Poruka za vas jeste da se odmorite, okrenete više sebi, kreativnosti i duhovnosti.

Muškarac s kovrčavom kosom

On prikazuje lukavost, ideje, ali i realizaciju tih ideja kojom ćete doći do svojih ciljeva. Čekaju vas zanimljive promjene, imat ćete snage i bit ćete snalažljivi. Vrijeme je za akciju i uspjeh.

Čamac

Vi imate velike planove i jasne ciljeve, a u periodu koji dolazi u vaš dom ući će blagostanje. Nemojte se opterećivati, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provedite više vremena s porodicom i najbližima.

Dim iz dimnjaka

Previše ste zauzeti poslovima, tijelo traži malo mira. Uzmite malo više slobodnog vremena i iskoristite ga za stvari koje volite raditi, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije