Tragedija u krevetu: Tokom vođenja ljubavi ubio suprugu minobacačkom granatom

Radiosarajevo.ba
Tragedija u krevetu: Tokom vođenja ljubavi ubio suprugu minobacačkom granatom
Tragedija u Peruu. Muškarac je navodno ubio ženu tokom seksa pomoću minobacačke granate koju je koristio kao seksualnu igračku!

Mediji javljaju da je Ruben Valera Cornejo izjavio kako je njegova supruga Yubitza Llerena čak tražila da koristi granatu. Nakon jedne pijanke, poželjela je seks s neobičnim predmetima kao pomagalima.

U rukama njenog supruga ubrzo se našla 40 centimetara dugačka minobacačka granata s prečnikom pet centimetara koju je Cornejo držao kao suvenir u dnevnoj sobi.

Šta se dalje desilo, još nije precizno utvrđeno. Javier Arana, šef policije u Arequipi, saopćio je da granata nije eksplodirala, no Yubitza Llerena pronađena je mrtva.

Valera Cornejo je uhapšen pod sumnjom za ubistvo, međutim slabo se sjeća šta se desilo kobne noći. Zna da da su se supruga i on napili, uz to konzumirali drogu. Kada se ujutro probudio pored njega je ležala mrtva supruga i krvava granata. Navodno je pokušao sakriti krvavu granatu, ali je policija pronašla neobičnu seksualnu igračku.

"Trebalo bi da doživotno bude zatvoren zbog onoga što je uradio mojoj kćerki", izjavio je Washington Llerena, otac tragično stradale Yubitze.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije