Seks skandal u školi: Zgodna profesorica uhapšena jer je zavela učenika

Radiosarajevo.ba
Seks skandal u školi: Zgodna profesorica uhapšena jer je zavela učenika
Foto: Daily Mail / Stephanie Peterson
Stephanie Peterson, 26-godišnja srednjoškolska profesorica iz New Smyrnije na Floridi, uhapšena je u srijedu pod sumnjom da je zavela dvanaest godina mlađeg dječaka.

Peterson se tako pridružila upravo nevjerovatnom nizu koleginica širom SAD-a, koje su pod manje ili više istim okolnostima završile iza rešeteka.

Profesorica je s učenikom osmog razreda započela vezu u novembru, međutim istina je isplivala na vidjelo nedavno kada je dječak povjerio roditeljima što je uzrok sve lošijim ocjenama u školi, piše Daily Mail.

Sudbina Peterson je potom prepuštena istražiteljima, koji su otkrili da je dječaka obasipala svojim golišavim fotografijama, odnosno da je po njega dolazila u kasnim noćnim satima kako bi mogli biti nasamo.

Stephanie Peterson - undefined

Stephanie Peterson

Kako je to uopće promaknulo roditeljima, nije poznato, ali je u međuvremenu otkriveno i to da mu je kupovala marihuanu i da mu je branila da ikome spominje njihovu vezu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije