TikTokerica upozorila sve goste: 'Nemojte piti iz hotelskih čaša'

0
Radiosarajevo.ba
TikTokerica upozorila sve goste: 'Nemojte piti iz hotelskih čaša'
Foto: Radiosarajevo.ba / Čaše

Na TikToku je osvanuo popularan video u kojem je jedna žena koja stanuje u hotelu, objasnila zašto ne smijete piti iz čaša koje se nalaze u hotelskoj sobi.

"Znate one čaše koje stoje u hotelskoj sobi? Ne biste trebali piti iz njih. Navodno ih nikada ne mijenjaju već ih samo malo prebrišu. Odvratno", rekla je TikTokerica u svojoj objavi te je zamolila da joj ostali pišu u komentarima ako imaju slična iskustva.

Dok su se neki čudom čudili njenom savjetu o nekorištenju čaša, drugi su s njom podijelili još neke stvari na koje je dobro pripaziti tokom boravka u hotelu.

Iskoristite sunčano jutro,  meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

Iskoristite sunčano jutro, meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

"Radila sam u otmjenom hotelu gdje nam je bilo rečeno da - ako plahte na sebi nemaju mrlje, da ih ne mijenjamo", glasio je jedan komentar, a druga je korisnica pisala kako su čarape i gaćice prali u kotlu.

Pogledajte video.

@cynchmakes

HOTEL DIARIES | Dont drink out of the glasses in your room. Call reception and get them changed. When I said I wanted to be freaked out, I meant by hotel specific stories only. Thank you! #hotellife #hotelstories

♬ original sound - cynchmakes

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije