Tigera Woodsa žena premlatila golf-palicom

Radiosarajevo.ba
Tigera Woodsa žena premlatila golf-palicom

Nekoliko dana nakon što je većina medija prenijela kako je sportski velikan povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, na vidjelo su izašli skriveni detalji te vijesti: na Tigera je nasrnula supruga Elin Nordgren, nakon što je saznala da je vara sa hostesom u jednom njujorškom noćnom klubu

Tiger Woods, najbolji i najplaćeniji golfer svijeta, koji je u petak ujutro stradao u automobilskoj nesreći nedaleko od svoje vile u Orlandu na Floridi, ipak nije ozbiljnije stradao, javljaju američki mediji. Woods se sa svojim sportskim Cadillacom najprije zabio u hidrant, automobil se potom okrenuo i udario u drvo, a njegovi obožavatelji i sportska javnost odahnuli su kad su sljedeći dan čuli da je njihov miljenik i golferski heroj zadobio samo posjekotine na licu.

Palica u prozor Cadillaca
“Woods je za volanom ležao krvav, bez svijesti, nije bio u alkoholiziranom stanju, zračni se jastuci nisu otvorili jer nije vozio prebrzo, a pored razbijenog automobila stajala je njegova supruga Elin Nordegren, bivši švedski model, sa golferskom palicom u ruci kojom je htjela razbiti staklo i izvući ozlijeđenog supruga iz olupine”, stajalo je u prvom izvještaju lokalne policije.

Inspektori su, međutim, utvrdili da im u priči nešto ne štima, u subotu su skoknuli do doma Woodsovih i ponovo ispitali Tigera, Elin, susjede i očevice, i priča je dobila bitno drukčiji sadržaj: Elin Nordgren, naime, nije u ruci držala golfersku palicu zato što je htjela razbiti staklo i izvući onesviještenog supruga, nego zato što ga je istom tom istom palicom proganjala po kući nakon što je saznala da ju suprug i dalje vara sa Rachel Uchitel koja radi kao hostesa u jednom njujorškom noćnom klubu. Štaviše, policija neslužbeno iznosi da Tiger povrede na licu nije ni zadobio u sudaru, nego mu ih je svojim rukama, noktima i palicom nanijela upravo pobješnjela supruga.

Ironično, svađa je buknula u četvrtak navečer, kada se porodica okupila za večerom povodom Dana zahvalnosti. Burna se rasprava očito nastavila i ranim jutarnjim satima u petak. Tiger je bijesno izašao iz vile, sjeo u automobil, a za njim je izjurila Elin i stala lupati palicom po Cadillacu. Na taj je način ometala supruga za volanom sve dok se nije zabio u hidrant pa u drvo.

jutarnji.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije