Srbija / Teško mi je bilo što mi roditelji nisu tu: Milijana plakala na svadbi

08. 09. 2019. u 16:20:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 33

O svadbi Milojka Božića (74) i njegove 53 godine mlađe supruge Milijane Bogdanović (21), sada Božić, pričaju svi, piše Blic.

Njihova ljubav je izazvala brojne polemike, a pojedini su u negativnom kontekstu komentarisali to što se djevojka koja ima 21 godinu zavjetovala na vječnu ljubav čovjeku od kojeg je njena baka starija svega četiri godine.

Međutim, Milijana je nakon vjenčanja sumirala utiske i poručila da ne vidi ništa čudno u tome što se udala za Milojka.

"Bio je odličan osjećaj. Cijela svadba je bila veoma vesela, ljudi su igrali, mi smo se veselili. Do dva sata ujutru smo ostali u restoranu, a negde oko tri smo stigli kući. Plakala sam od sreće, i to nisam plakala već pustila nekoliko suza. Teško mi je bilo što roditelji nisu tu, ali mi je zato majka poslala poruku. Ne bih da otkrivam šta mi je napisala", ispričala je Milijana za "Blic".

Na pitanje kako je protekla prva bračna noć, kroz smijeh kaže:

"Bila je luda prva bračna noć. To je sve što ću vam reći".

Milijana kaže da se ne obazire na negativne komentare.

"Non-stop me komentarišu. Ne povređuju me, meni to bude smiješno. Kada mi dođe loš dan, uđem na društvene mreže i sita se ismijem na sve ono što pišu. Očigledno da me narod voli, čim me ovoliko komentariše", objasnila je nekadašnja rijaliti učesnica.

Na pitanje da li je Milojko imao nekih zdravstvenih poteškoća tokom jučerašnjeg dana, kaže:

"Milojka su boljela leđa. Ali super je on to podnio".

Kako kaže, još nisu stigli da prebroje novac koji su zaradili od svadbe.

"Nisam stigla da prebrojim pare, imamo mnogo poklona po kući. Nisam stigla sve kese da otvorim. Vidjela sam snimak kada kuma kiti parama Milojka, dok on pjeva. Na kraju je ispalo da je on zaradio više para od muzike", kaže novopečena mlada.

NEMA KOMENTARA