Terrace apartman u Bvlgari hotelu u Pekingu

Radiosarajevo.ba
Terrace apartman u Bvlgari hotelu u Pekingu
Foto: Luxlife / Ilustracija

Grad Peking je mnogima na listi omiljenih destinacija svijeta.

Sposobnost ovog kineskog grada da spoji savremene nebodere sa historijskim spomenicima zaista je izuzetna.

Bvlgari hotel koji se nalazi u ovom gradu, također je jedan od najraskošnijih u čitavoj Kini, a kao takav, savršen je za sve ljude koji posjećuju Peking, a žele da dožive nevjerovatno luksuzno iskustvo.

119 gostinjskih soba i apartmana sačinjavaju ovaj hotel, a svaka jedinica nudi jedinstveno iskustvo. Terrace apartman je današnja preporuka, prvenstveno zbog velike otvorene terase sa nevjerovatnim pogledom na Liangma rijeku i distrikt u kome se hotel nalazi, koja je savršena za privatne večere, piše portal Luxlife.

Sam apartman dekorisan je jedinstvenim konzolnim stolovima i bazama koji su inspirisani Kinom, kreirajući savremenu vibraciju. I dok je apartman opremljen svim modernim pogodnostima koje vam mogu zatrebati, uz elegantno crno drvo, oker ton se najviše izdvaja u njegovom prostoru, odajući energiju udobnosti.

Glomazna garderoba vodi vas do impresivno dizajnirane master spavaće sobe i kupatila koje je odjeveno u mermer, a ukrašeno granitnom kadom. Glavna spavaća soba sadrži luksuznu posteljinu, koja će vam zaista pružiti sasvim drugačije iskustvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije