Tata nasmijao društvene mreže jer je doslovno slijedio ženine upute

Radiosarajevo.ba
Tata nasmijao društvene mreže jer je doslovno slijedio ženine upute
Roditelji se trude najviše što mogu u određenom trenutku i uvijek žele da mališanima svakodnevica prolazi bez velikog stresa.

Mama Ashlie Nicole Williams podijelila je fotografiju iz svoje svakodnevice koja je nasmijala Twitter i pokazala kako tata ponekad sve shvata doslovno.

Jedan dan dok je Ashlie prala posuđe njen partner Cades stigao je kući s njihovom dvogodišnjom kćeri London:

"Rekao mi je da spava pa sam mu rekla da je samo stavi u krevet, a ću je kasnije probuditi i okupati", opisala je mama ovu situaciju za BuzzFeed News.

Kasnije kad je Ashlie krenula provjeriti kćer, otkrila je da je Cade baš doslovno slijedio upute. Izvadio je dijete sa sjedalicom iz automobila i stavio je na krevet.

"Odmah sam izašla iz sobe jer sam se bojala da je ne probudim zbog smijeha", dalje je objasnila. Nije se mogla ljutiti na partnera jer je napravio tačno ono što je tražila od njega.

Objavili su fotografiju s djetetom koja je postala viralni hit na Twitteru.

Fotografija je podijeljena preko 42.000 puta. Mama je za Scary Mommy izjavila kako je oduševljena reakcijom na mreži te kako se jako zabavlja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije