Majka kupila kćerkici lutku, šokirala se kada je čula šta priča

Radiosarajevo.ba
Majka kupila kćerkici lutku, šokirala se kada je čula šta priča
Rachael Horton (28) iz Birminghama kupila je svojoj kćerkici Ariji lutku za njezin drugi rođendan. Kao i svako malo dijete, tako se i Aria razveselila poklonu.

Lutka koja govori trebala je biti odlična igračka za dvogodišnju djevojčicu, no Rachael je ostala u šoku kad je čula što lutka zapravo priča. Umjesto uobičajenih riječi poput 'mama' i 'tata', lutka psuje.

"You bitch", govori lutka, a nepristojnu riječ zbog nje je počela izgovarati i djevojčica. U prijevodu, lutka govori 'kujo', što je zgrozilo majku.

"Izvadile smo lutku iz kutije i ostala sam zaprepaštena kad sam čula njezin rječnik. Odmah sam otišla u trgovinu u kojoj sam ju kupila i zatražila objašnjenje", rekla je Rachael za Daily mail.

U trgovini Argos rekli su joj da može vratiti lutku ili ju zamijeniti za nešto drugo, no majka dvogodišnje djevojčice smatra da lutku moraju povući iz prodaje.

I ostale majke su se putem interneta požalile na psovanje lutke i razočaranje poklonom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije