TasteAtlas: Krompiruša među najboljim pitama na svijetu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovo mi lici na zaybanciju, je li ovo skinuto sa Nadrealista??

.

bosanska kuhinja

burek i sve druge pite treba zastiti, prave se i u drugim drzavama ali nasu varijantu i naziv treba zastititi..jedan je burek

za ovog sto pita jel zahebancija

vjerovatno nije, ako su turisti glasali oni izbjegavaju kupovati meso te najcesce uzimaju hranu sa sirom i krompirom,vjerovatno burek mnogi i ne probaju

Pitar

vjerovatno nije, ako su turisti glasali oni izbjegavaju kupovati meso te najcesce uzimaju hranu sa sirom i krompirom,vjerovatno burek mnogi i ne probaju ka za ovog sto pita jel zahebancija ,.......... ma kontam buraz, al je krajnje vrijeme da ukinemo ove lupetanje, poput onih euforicnih napisa, kad se kakav amater ispne na Vlasic ili Treskavicu i objavi kako "vake ljepote nema nidje na dunjaluku"... ili ovo sad sa krompirusom, nidje vake delikatese nema na svijetu. Svi smo odrasli na pitama, ali dobro je vise - ima delikatesa da prste lizes svaki dan svuda, ha granicu predjes u bilo kom pravcu.

/ Najnovije