Svi poznajemo stil oblačenja prve dame Jugoslavije: Novinarka zavirila u ormar Jovanke Broz

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bizmar

***

Ne pijem dok Paja vozi

I mi se trebamo divit biti sretni sto je ona proseravali a dok je običnim smrtnicima bilo sve ograničeno i bijedno neka je krepala ko jer.. ka Bizmar Šta nam je bilo ograničeno šta nam je falilo, jesmo imali firme, radna mjesta, školovanja, putovanja na more(gotovo svaka je firma imala svoje hotele ili kampove na moru, a one koji nisu mogle se koristiti drugih firmi) zdrastvo, socijalu, stanove(mnogi su dobijali stanove preko firmi)

Hudini

To je kad mlada iz opanaka uleti u Mercedesa pa iz njega maše i viče svojim seljanima : ćao ćao seljačine.

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Komu

Jesu li sačuvali i ono dvoje gača iz rata . Od ostalih su pravili zavoje jer je vladala nestašica istih a puno ranjenika.

Kiki

Nijedna prva dama sa prostora bivše Juge, nemože prići Jovanki.

/ Najnovije