Svekrva pomogla s uređenjem, na zid objesila fotografiju zbog koje je izbačena iz kuće

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

:(

Eh zamislite da čuju kakve su kod nas svekrve....

Ja

Nije je trebala izbaciti, ipak je ona majka njenog muža, samo joj je trebala pokazati gdje joj je mjesto. A sliku koju toliko voli joj pokloniti.

...

Nije je trebala izbaciti, ipak je ona majka njenog muža, samo joj je trebala pokazati gdje joj je mjesto. A sliku koju toliko voli joj pokloniti. ka Ja Ovo je klasični potez svekrve kavgadžijke i manipulatorke, koja nebi stala ni na ovom, nego bi ponovo gledala kako da uradi nešto čime bi pokušavala da postigne neki svoj cilj. Da zavadi par, da ocrni snahu, i vjerujte da bi to kad tad postigla, svojim manipulativnim djelima.

Sunce

E bas su te svekrve cudo(vista)...

Agent Lale

Ništa čudno. Sve su to samo žene.

Jah...

Ništa čudno. Sve su to samo žene. ka Agent Lale Hahaha. Znam i mnoge svekrove i zetove koji izazivaju i stvaraju kavgu i lošu atmosferu u porodici. Rekli bi : " sve su to samu ljudi" ali to nisu ljudi nego go*na.

Marzo

... "izbacila muža jer je načeo baklavu" za siromašne

/ Najnovije