Sve više osoba se žali na povećan elektricitet: Koji je razlog tome?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

A da nema veze sa vakcinom, grafenom, cipovanjem?

Damianusdarcus

Istina je... zadnja 2 mjeseca izludismo a nosimo istu odjeću, isti je namještaj, čak je i sa mačkom isto dešavanje... jest malo čudno!

Zikrija iz Tarcina

A sto u nas na selu toga nejma? To je gracki problem. Pustli su 5G mrezu, zato pucketate jedni po drugim, zujite.

€P

Treba vam ugraditi uzemljenje ili pet minuta dnevno držati se za cijev od vode . Mogli bi ove sa statičkim elektricitetom iskoristiti pa uključiti u Elktroprivredin sustav.

@Ziki Taračin

A sto u nas na selu toga nejma? To je gracki problem. Pustli su 5G mrezu, zato pucketate jedni po drugim, zujite. ka Zikrija iz Tarcina Pa kod vas još nisu ni dalekovode postavili. Još pričate preko izbockanih konzervi od kreme za cipele umjesto telefona.

Hmmm

A da nema veze sa vakcinom, grafenom, cipovanjem? ka Haha hahah iskreno meni se ovo ne dešava ali sam se cijepio da vakcina omogućuje da pucam munje iz prstiju i šupka ja bi se cijepio još 10 puta + mogo bi napunit mobitel lako ;)

.

A da nema veze sa vakcinom, grafenom, cipovanjem? ka Haha I chemtrail-ovima. :-P

071881766

A da nema veze sa vakcinom, grafenom, cipovanjem? ka Haha hahah iskreno meni se ovo ne dešava ali sam se cijepio da vakcina omogućuje da pucam munje iz prstiju i šupka ja bi se cijepio još 10 puta + mogo bi napunit mobitel lako ;) ka Hmmm<< Jarane, ti i tvoji fašisti cijepite se milion puta, živ mi i zdrav bio 100 godina, ali odj***bi te od mene i moje porodice i ne prisiljavajte druge ljude da u sebe unose neispitane i experimentalne otrove niti da nose brnjice.

/ Najnovije