"Svako od nas ima oko 1 do 2 posto neandertalca u sebi"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Najbolji dokaz da je teorija evolucije tačna je upravo DNK pračovjeka i neandertalaca u nama. Da smo stvoreni kao po abrahamskim religijama onda ne bi imali DNK izumrlih vrsta u sebi. Živjela nauka! Dole sa zatucanim religijskim bajkama.

@Role

Najbolji dokaz da je teorija evolucije tačna je upravo DNK pračovjeka i neandertalaca u nama. Da smo stvoreni kao po abrahamskim religijama onda ne bi imali DNK izumrlih vrsta u sebi. Živjela nauka! Dole sa zatucanim religijskim bajkama. ka Role Pa da ovo je dokaz da si postao od majmuna

Seka

Alijin idiot i 10% ako se ne varam.

Tuner

Vasi nepismeni novinari (ne mislim na sve) imaju i 80 posto

Dudukov uzorak krvi

Pokazao 99%. Izuzetan egzemplar

:)

Pa da ovo je dokaz da si postao od majmuna ka @Role pa nije baš od majmuna, od primata možda da, ali od majmuna nije :)

Sve je to isti voz

Evolucija, slijetanje na Mjesec, globalno zagrijavanje, korona.....bull ****. Nabaca se ovih komplikovanih rijeci i napravi privid racionalnog zakljucivanja i mnostvo modernih ovaca umisljenih u svoj intelekt nahranih svoju nabreklu sujetu povladjivanjem ovim lazima.

Profesore Docente Doktore Primariuse Akademice....

Najbolji dokaz da je teorija evolucije tačna je upravo DNK pračovjeka i neandertalaca u nama. Da smo stvoreni kao po abrahamskim religijama onda ne bi imali DNK izumrlih vrsta u sebi. Živjela nauka! Dole sa zatucanim religijskim bajkama. ka Role South Park je dao najbolji komentar na evoluciju. Pogledaj Mr. Garrison Explains Evolution. Pogledaj mozda ugledas crne rupe u teoriji.

/ Najnovije