Student u Milijunašu pogrešno odgovorio na pitanje o hrvatskom gradu: Znate li vi?

0
Radiosarajevo.ba
Student u Milijunašu pogrešno odgovorio na pitanje o hrvatskom gradu: Znate li vi?
Foto: HRT / Pitanje na koje mladić nije znao odgovor

U sinoćnoj epizodi emisije "Tko želi biti milijunaš?" jedan od takmičara bio je Zadranin Dominik Čolak koji je kviz napustio na devetom pitanju.

"Koji se grad u turističkim tekstovima naziva 'malim Dubrovnikom'?" glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: A) Hvar, B) Korčula, C) Lastovo, D Vis.

Dominik je odlučio odgovoriti bez pomoći džokera rekavši da se u turističkim tekstovima grad Hvar (a ne Korčula, Lastovo ili Vis) naziva "malim Dubrovnikom". Ipak, kviz je napustio s 1000 kuna, jer se "malim Dubrovnikom" naziva grad Korčula.

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

Nakon Dominika na natjecateljsku stolicu je sjela profesorica hrvatskog i engleskog jezika, Martina Tomić iz Metkovića. Odgovorila je na pet pitanja i osvojila 1000 kuna.

Na posljednjem pitanju o strani svijeta u imenu aurore borealis, svjetlosne pojave u visokim slojevima atmosfere, iskoristila je džoker "pola-pola" i tako došla do odgovora kako je riječ o sjevernoj strani, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije