Strava: Žena potrošila skoro 50.000 eura jer želi izgledati kao zmaj

Radiosarajevo.ba
Strava: Žena potrošila skoro 50.000 eura jer želi izgledati kao zmaj

Eva Timat Medusa potrošila je  skoro 50.000 eura na plastične operacije i modifikacije tijela kako bi što više ličila na zmaja. Između ostalog ugradila je osam rogova u čelo, tetovirala zmajske ljuske i razrezala jezik.

Prije desetak godina Eva je bila muškarac imenom Richard Hernandez i  radila je kao potpredsjednik u jednoj od najvećih američkih banki. 1997 dijagnosticiran joj je HIV i to joj je u potpunosti promijenilo odnos prema životu. Zaključila je da "ne namjerava umrijeti kao čovjek", piše Daily Mail.

Napustila je korporativni svijet i počela svoju preobrazbu. Preobrazbu je započela tetoviranjem zmajskih ljusaka, zatim je promijenila oblik nosa, uklonila uši i trajno obojila bjeloočnice u zeleno. 

"Moja transformacija je najveće putovanje u mom životu. Postoje duboki razlozi iz kojih to radim i duboka značenja iza toga. Imam dvije majke. Jedna je moja biološka majka, a moje drugo rođenje su uzrokovali moji reptilski roditelji, zmije čegrtuše", ispričala je ona za The Wizard of Odd TV.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije