Strašan prizor: Ovu životinju poznajete, ali je niste ovakvu vidjeli

0
Radiosarajevo.ba
Strašan prizor: Ovu životinju poznajete, ali je niste ovakvu vidjeli
Foto: Screenshot/Twitter / Jeziva životinja u jezeru

Postoje snimke koje nas uplaše - dijelom je za to zaslužan ugao snimanja, a dijelom i muzika. Ponajmanje je za to kriva životinja na snimci, koja obično samo promatra okolinu.

Baš takva je snimka objavljena na Twitteru, na kojoj vidimo jednog običnog krokodila, kako gleda kroz vodu. Traži li žrtvu, ženku ili ga je možda samo nešto zainteresovalo, pa je došao pogledati šta se događa, teško je reći, ali snimka je zaista blago uznemirujuća.

Premda nije navedeno gdje je nastala, među komentatorima je bio i muškarac s Floride koji je rekao kako njemu ovaj prizor nije ni neobičan i jeziv, jer ga viđa prilično često.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Dao je i savjet šta učiniti u slučaju da vidimo ovog velikog gmaza kako nas promatra iz vode.

"Mogu biti jako brzi i jurcati za vama, tako da je najbolje ne hodati blizu vode. Osim toga, treba imati na umu da, ako počnu trčati, ne mogu se dobro zaokrenuti. Drugim riječima, ne trčite pravolinijski, jer vas mogu uhvatiti, nego skrećite i mijenjajte smjer, jer oni to ne mogu napraviti vješto kao mi", njegov je savjet, piše Jutarnji.hr.

[twitter]https://twitter.com/OTerrifying/status/1684657785835769856[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije