Što će svakom znaku Zodijaka donijeti 2023. godina : Evo koga čeka dobra plata i inostranstvo

0
Radiosarajevo.ba
Što će svakom znaku Zodijaka donijeti 2023. godina : Evo koga čeka dobra plata i inostranstvo
FOTO: Pixabay / Nova 2023. godina

Uskoro ulazimo u 2023. godinu i nadamo se da nas očekuje puno lijepih iskustava, sretnih trenutaka i pozitivnih promjena. Astrolozi ističu da će 2023. pred nama biti prilično sretna jer Jupiter, planet radosti i obilja, bit će u vrlo povoljnom položaju, piše sensa.mondo.

Mnoge očekuju darovi sudbine, a svaki horoskopski znak imat će svoju priliku za sreću. Saznajte što će vašem horoskopskom znaku donijeti sreću u 2023. godini!

Ovan

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Od početka 2023. do kraja aprila, Ovnovi će imati sreće u poslovima vezanim za nekretnine i putovanja. Moguće je da će neki Ovnovi uspjeti kupiti nekretninu ili renovirati svoj dom.

Astrolozi kažu: Tri znaka Zodijaka srest će ljubav tokom ove zime

Astrolozi kažu: Tri znaka Zodijaka srest će ljubav tokom ove zime

Neki od Ovnova će otići u inostranstvo i tamo naći svoje mjesto. Osjećaj radosti će vas ispunjavati cijelo vrijeme. Od aprila vas očekuje sreća u obiteljskim odnosima.

Usamljeni predstavnici znaka mogu upoznati srodnu dušu, dok oni koji su u vezi, mogu imati harmoničan odnos.

Bik

Prva četiri mjeseca 2023. godine Jupiter će donijeti Biku povoljnu energiju za brak i roditeljstvo. Usamljeni Bikovi trebaju se angažirati na polju ljubavi, jer je malo vjerojatno da će im pravi partner pasti s neba.

Također u ovom periodu moguća su zanimljiva putovanja. Od maja mjeseca vaš život će biti obasjan osjećajem harmonije i unutrašnje sreće.

Dobar period za razmatranje kupovine nekretnine.

Blizanci

Do aprila 2023. godine Blizanci će imati priliku dostići vrhunce u karijeri. Jupiter vam se osmjehuje u poslovima i karijeri.

Također, postoje sve šanse za ozbiljan financijski rast – to može biti povećanje plaće ili čak novi način zarade.

Od maja pa do kraja godine imate šansu da upoznate svoju ljubav. Mogući su snažni osjećaji i početak jedne duge romanse.

Rak

Do aprila 2023. godine, Rakovi će imati sreće na dugim putovanjima.

Dakle, ako ste planirali otići na putovanje u ovo vrijeme – ne oklijevajte, dobit ćete divno iskustvo!

Jupiter vas također potiče da razvijate znanja. Poslije aprila očekujte dostignuća u karijeri, financijski rast, dobro zdravlje i ugodne promjene.

Lav

Prva četiri mjeseca 2023. možda će nekim Lavovima omogućiti boravak u inozemstvu. Iako ćete u ovom trenutku biti nervozni, preseljenje vam može donijeti dobre mogućnosti.

Također, Lavovi mogu očekivati i povećanje prihoda. I u ovom trenutku možete primijetiti važne znakove sudbine, oni će vam dati nagovještaj kamo da krenete dalje.

Početkom maja situacija će se promijeniti, Jupiter će se pomaknuti sa svog mjesta, očekuje vas povoljan period za samorazvoj, promjenu imidža i ispoljavanje svojih ambicija.

Djevica

Početkom godine Djevicu čeka sreća u ljubavnim vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a usamljeni će moći pronaći svoju srodnu dušu.

Moguće je da ćete u svom okruženju primijetiti da se među prijateljima krije prava ljubav. Vrlo je povoljno vrijeme da naučite nešto novo, u budućnosti će vam ovo znanje biti korisno.

Od 22. travnja/aprila moguće je da ćete ostvariti financijski uspjeh.

Vaga

Očekuje vas dobro zdravlje, povećanje prihoda i zanimljiva putovanja. Mnoge želje se mogu ostvariti. Do travnja/aprila 2023. godine možete ostvariti uspjeh u karijeri i povećati prihode.

Od početka svibnja/maja očekuje vas sreća u ljubavnim vezama, koje u budućnosti mogu prerasti u snažan brak.

Očekuje vas dobro raspoloženje i moguće je da ćete željeti promijeniti imidž.

Škorpion

U prva četiri mjeseca očekuje vas sreća u financijskim stvarima. Jupiter u vašoj natalnoj karti stvara posebnu energiju.

Zamišljajte želje i vjerujte da se mogu u ovom periodu ostvariti. Od 22. travnja/aprila poželjet ćete obnoviti svoju garderobu ili kupiti vrijednu osobnu imovinu.

U ovoj godini putovanja i odmori mogu biti prilično zabavni.

Strijelac

Početak godine će Strijelcu pružiti topao odnos s obitelji. U kući će zavladati harmonija, kao i stanje unutrašnje sreće.

Osjetit ćete da volite ovaj svijet, a ova ljubav je obostrana! Posao i službena putovanja mogu vam donijeti uspjeh. Tijekom ovog perioda, bilo bi dobro da zapamtite svoje snove, oni mogu sadržati važne smjernice za sreću.

Imat ćete dobar odnos s prijateljima.

Jarac

Jarci, u 2023. godini možete prikupiti nagrade za svoj trud. To može biti povišica, bonus, unaprjeđenje ili važan kompliment od vašeg šefa.

Slobodni predstavnici znaka u prva četiri mjeseca u godini mogu upoznati savršenu osobu za sebe, a oni u vezi bit će prilično sretni i zadovoljni.

Vodenjak

Vodenjaci početkom godine mogu odlučiti promijeniti posao. Ova odluka u budućnosti će dati divne rezultate u vidu dobre plaće i dobre pozicije.

Jupiter donosi bogatstvo i zadovoljstvo.

Od početka maja do kraja godine dobivate nagrade za svoj rad, sklapate nova prijateljstva i korisne kontakte koji će vam dodatno pomoći u usponu u karijeri.

Ribe

Ribe su zvijezde početka godine, pošto je Jupiter u vašoj glavnoj kući. Vrijeme je da zablistate, rastete i pokažete sve svoje talente.

Sretna prva četiri mjeseca 2023. godine donijet će vam priliku da pronađete ljubav. Ako se bavite kreativnim radom, ovo područje će vam posebno ići od ruke.

Tijekom ovog perioda možete stvoriti nešto zaista genijalno. Od svibnja/maja ćete imati priliku da promijenite posao ili poziciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije