Znakovi horoskopa koji ne mogu zajedno: Najgori neprijatelji po Zodijaku

2
Radiosarajevo.ba
Znakovi horoskopa koji ne mogu zajedno: Najgori neprijatelji po Zodijaku
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Jako je teško sa svima biti dobar i nikad se ne posvađati. Ipak, s nekim ljudima se slažemo bolje i lakše je održavati odnos bez turbulencija, dok je s drugima situacija sasvim drugačija.

Možda na to utječu i zvijezde...

Ovan i Djevica

Uskoro počinje retrogradni Mars: Evo kojim znakovima će se napuniti novčanici

Uskoro počinje retrogradni Mars: Evo kojim znakovima će se napuniti novčanici

Emir Hadžikadunić: Diplomatska bitka kakvu Bosna i Hercegovina i Srbija još nisu vodile

Emir Hadžikadunić: Diplomatska bitka kakvu Bosna i Hercegovina i Srbija još nisu vodile

Vrlo je teško povjerovati, ali Ovan i Djevica mogu biti najgori neprijatelji. Oba znaka Zodijaka imaju vrlo tvrdoglave i šefovske osobnosti, stoga ne mogu primati naredbe ni od koga, a to im otežava i međusobnu komunikaciju.

Bik i Vodolija

Bik i Vodolija se bore da dijele istu perspektivu budući da Bik cijeni propise, dok Vodenjak radije djeluje neovisno. Imaju vrlo različit način života i duboko u sebi ne sviđa im se način života onog drugog.

Lav i Škorpion

Škorpionu je ponekad teško prevladati u ovom odnosu zbog konkurentskog duha Lava. Lav također smatra da je Škorpion egoističan i opsjednut sobom, a zajedničko im je što oboje uvijek pokušavaju uvjeriti druge da su oni u pravu, a drugi ne.

Jarac i Vaga

Jarac može biti neprijatelj Vagi. Jarci su poput društvenih leptirića i vole se družiti sa svakim tko im se nađe u blizini, dok Vage vole biti samo u svom osobnom prostoru. S druge strane, Jarac ne voli što Vaga uvijek pokušava ugoditi.

Rak i Strijelac

Rak u sebi nosi teške osjećaje prema onima koji im se ne sviđaju. Njemu je također vrlo teško otpustiti probleme, dok Strijelac donosi vrlo brza rješenja i ide naprijed vrlo hitro. Zbog stalnog nošenja i tereta vlastite unutarnje prtljage, Strijelac ne voli Raka.

Ribe i Blizanci

Znak koji može biti najveći neprijatelj Riba su Blizanci. A u ovom slučaju, glavni razlog je to što su Ribe po prirodi vrlo optimistične i slobodoumne, dok su Blizanci vrlo zabrinuti i dugo se vrte oko problema ili pitanja, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije